Nieuwsbrief vermelding

Bereik nieuwe en unieke doelgroepen

Elke maand verstuurt Jobpersonality een nieuwsbrief. Profiteer van het bereik van Jobpersonality en plaats een advertorial. Per nieuwsbrief is plek voor maar een advertorial zodat jouw vermelding maximale aandacht krijgt. De nieuwsbrief bestaat daarnaast uit maximaal 4 andere berichten van Jobpersonality. Neem nu contact en stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com om. Of lees hieronder meer over een advertentie in onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief vermelding

Advertorial

Met een tekstuele advertentie weet je zeker dat je gevonden wordt. De advertorial bestaat uit een paar regels (maximaal 400 tekens inclusief spaties) met een pakkende titel. Jouw advertorial heeft dezelfde opmaak en lengte als de andere berichten in de nieuwsbrief. Bekijk een voorbeeld van onze nieuwsbrief zodat je een goed beeld krijgt van de rustige opmaak. Dit zorgt ervoor dat ieder bericht en jouw advertorial daadwerkelijk wordt gelezen. In je advertorial is plek voor een hyperlink. De tekst wordt in onderling overleg vastgesteld zodat je zeker weet dat deze opvalt.

Maximale aandacht en bereik

Met onze nieuwsbrief bereik je nieuwe mensen. Niet iedereen is actief op Facebook of klikt op een advertentie in Google. Onze abonnees bestaan onder andere uit studenten, loopbaanadviseurs, trainers, HR-medewerkers en carrièreswitchers. Jobpersonality is in maart 2023 begonnen met het versturen van nieuwsbrieven. Het aantal abonnees groeit hard. Per maand komen er minimaal 500 tot 1000 abonnees erbij. Reserveer nu al vast een plek als je weet wanneer je extra reclame wilt maken. Omdat er per nieuwsbrief maar plek is voor een advertorial valt jouw tekst extra op.

Kosten

Een vermelding kost nu nog 100 euro per nieuwsbrief. Hoe groter het bereik is, hoe hoger de kosten worden. Reserveer daarom nu alvast een advertorial zodat je altijd voordeliger uit bent.

Neem contact op

Wil je vermelding in onze nieuwsbrief of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. We denken graag met je mee.