Over ons

Wij heten Jobpersonality omdat wij helpen bij het vinden van een job (beroep, baan, werk) die bij iemands persoonlijkheid past. Voor consumenten is Jobpersonality gratis zodat iedereen bij ons terecht kan voor het maken van een beroepskeuze of carrièreswicth. Dit is mogelijk dankzij advertenties. Bedrijven en loopbaanadviseurs kunnen via een zakelijk account onze testen en beroepenzoeker reclamevrij en in hun eigen huisstijl afnemen. Ook maken wij in opdracht maatwerktesten. Ga hiervoor naar Jobpersonality zakelijk. Meer informatie over onze diensten en mensen vind je hieronder.

over ons

De mensen achter Jobpersonality

Jobpersonality is in 2015 opgericht door de bedenker en oud mede-eigenaar van 123test. Jobpersonality werkt samen met gerenommeerde psychologen, loopbaanadviseurs, vormgevers en IT-professionals.

Loopbaantesten

Al onze testen werken met afbeeldingen. Daardoor zijn ze niet alleen leuker om te maken, maar ook een stuk toegankelijker. Voor de betrouwbaarheid en validiteit maakt het niet uit. Ga voor meer informatie naar testen met afbeeldingen.

Beroepsinformatie

Via onze beroepenzoeker kan je meer dan 1300 beroepen vinden. Bij elk beroep staat wat het werk inhoudt en of dit bij je persoonlijkheid past. Ook kan je per beroep zien wat je kunt verdienen, welke trainingen je hiervoor kan volgen en welke vacatures er momenteel zijn.

Loopbaantips

Naast de vele testen en beroepenpagina’s staat Jobpersonality boordevol met loopbaantips en informatie over de arbeidsmarkt. Zoals informatie over ideale thuiswerk beroepen, tips voor het maken van een carrièreswitch en welke competenties je allemaal kunt onderscheiden. Ook hebben we een loopbaan blog. Met actuele en interessante loopbaanartikelen van Jobpersonality en externe partijen.

Jobpersonality zakelijk

Gebruik de testen van Jobpersonality reclamevrij en in jouw huisstijl. Via een eigen testaccount kan je elke test afnemen en betaal je een kleine vergoeding voor daadwerkelijk gebruik. Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossing aan. Zoals een eigen loopbaantest met of zonder cartoons. Ga voor meer informatie naar Jobpersonality zakelijk. Ook is het mogelijk om door middel van een linkvermelding te profiteren van het bereik van Jobpersonality.

Vragen?

Neem gerust en vrijblijvend contact op. We beantwoorden elke vraag en helpen je graag verder.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Via onze nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden. We versturen maximaal een nieuwsbrief per maand en je kan je altijd afmelden. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en mis geen loopbaantips.