Over ons

Jobpersonality heeft als doel om mensen van jong tot oud te helpen en te inspireren bij het vinden van werk dat bij hun past. De mensen achter Jobpersonality ontwikkelen hiervoor unieke en toegankelijk loopbaantesten. Daarnaast kan je op Jobpersonality terecht voor uitgebreide beroepsinformatie en talloze loopbaantips.

Jobpersonality is gratis zodat iedereen bij ons terecht kan voor het maken van een beroepskeuze of carrièreswicth. Dit is mogelijk dankzij advertenties en Jobpersonality zakelijk. Mocht je vragen of suggesties hebben, neem dan gerust contact op

over ons

De mensen achter Jobpersonality

Jobpersonality is in 2015 opgericht door de bedenker en oud mede-eigenaar van 123test. Jobpersonality werkt samen met gerenommeerde psychologen, loopbaanadviseurs, vormgevers en IT-professionals.

Loopbaantesten

Al onze testen werken met afbeeldingen. Daardoor zijn ze niet alleen leuker om te maken, maar ook een stuk toegankelijker. Voor de betrouwbaarheid en validiteit maakt het niet uit. Ga voor meer informatie naar testen met afbeeldingen.

Beroepsinformatie

Via onze beroepenzoeker kan je meer dan 1300 beroepen vinden. Bij elk beroep staat wat het werk inhoudt en of dit bij je persoonlijkheid past. Ook kan je per beroep zien wat je kunt verdienen, welke trainingen je hiervoor kan volgen en welke vacatures er momenteel zijn.

Loopbaantips

Naast de vele testen en beroepenpagina’s staat Jobpersonality boordevol met loopbaantips en informatie over de arbeidsmarkt. Zoals informatie over ideale thuiswerk beroepen, tips voor het maken van een carrièreswitch en welke competenties je allemaal kunt onderscheiden.

Jobpersonality zakelijk

Maak gebruik van de expertise of het bereik van Jobpersonality. Diverse organisaties gebruiken onze testen op hun eigen website of hebben een test op maat laten ontwikkelen. Maar Jobpersonality heeft ook een grote online marktpositie. Duizenden mensen per dag bezoeken onze website op zoek naar antwoorden op loopbaanvragen. Wellicht dat jouw organisatie of dienst hen kan helpen. Op Jobpersonality zakelijk vind je voorbeelden van oplossingen en klanten.

Vragen?

Neem gerust en vrijblijvend contact op. We beantwoorden elke vraag en helpen je graag verder. 

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedInTwitter of Instagram. Op deze manier word je automatisch op de hoogte gehouden.