Neem contact op

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Bekijk onze veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. We willen graag weten hoe we je nog beter kunnen helpen en inspireren. We lezen en beantwoorden elke e-mail.  

Wil je op de hoogte worden gehouden?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je onze testen gebruiken?

Vraag een testaccount aan en gebruik onze testen in jouw huisstijl.

contact opnemen e-mail

Veel gestelde vragen (FAQ)

Moet ik mij registreren om een test af te nemen?

Nee. Je kunt de test anoniem en vrij van elke verplichting afnemen. Je hoeft dus niet je e-mail adres of andere persoonlijke gegevens achter te laten om de uitslag van de test te kunnen inzien.

Alles is gratis, hoe kan dat?

Jobpersonality probeert zo veel mogelijk mensen te helpen en te inspireren bij het vinden van werkt dat bij hun past. Daarom zijn onze professionele loopbaantools gratis te gebruiken.Wel staan er advertenties op Jobpersonality. Daarnaast gebruiken loopbaanadviseurs onze testen via een eigen testaccount. De testen hebben dan een aangepaste huisstijl, zijn vrij van reclame en de adviseur kan zelf de test klaarzetten en het rapport overhandigen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk. Kijk voor meer informatie hierover op Jobpersonality zakelijk.

Waarom gebruiken jullie cartoons in jullie vragenlijsten?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat geldt ook voor vragenlijsten. Een test met cartoons is daarnaast ook nog eens leuker om te maken. Kijk voor meer informatie op testen met afbeeldingen.

Hebben jullie ook een website in een andere taal?

Jazeker. Op jobpersonality.co.uk staat een Engelse versie van Jobpersonality. Hierop staat onder andere de beroepskeuzetest (career aptitude test).

Adres en bedrijfsinformatie

Jobpersonality BV
Dalienwaerd 67
5221 KE ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E-mail: info@jobpersonality.com

Tel.: +31 85 130 84 69

KvK: 64075346 

BTW: NL855511370B01