Loopbaantools

Ga je met tegenzin naar je werk, moet je van baan veranderen, ben je toe aan nieuwe uitdaging? Laat je inspireren door onderstaande gratis tests en tools van Jobpersonality. De testen met afbeeldingen zijn zeer toegankelijk en leuk om te maken. Met uitgebreide en complete rapportages. Wij helpen je vinden bij de (werk)omgeving die bij je past. Deze loopbaantools kun je ook zakelijk inzetten. Kijk voor de mogelijkheden hiervan op Jobpersonality Zakelijk


Beroepskeuzetest
Ontdek binnen 5 minuten welke beroepen bij je persoonlijkheid passen. Legt ook uit waarom sommige beroepen op lager, middelbaar en hoger niveau bij je passen.

Beroepentest mbo
Ontdek binnen 5 minuten welke beroepen op mbo niveau bij je persoonlijkheid passen. Legt ook uit waarom bepaalde beroepen op middelbaar niveau bij je passen. 

Beroepentest hbo en wo
Ontdek binnen 5 minuten welke beroepen op hoger niveau bij je persoonlijkheid passen. Legt ook uit waarom bepaalde beroepen op hbo en academisch niveau bij je passen. 

Premium Rapport Beroepskeuzetest
Upgrade de uitslag van je beroepskeuzetest naar een premium rapport. Ontvang een gepersonaliseerd rapport met uitgebreide uitslag en complete beroepentabel in PDF. 

Big Five Persoonlijkheidstest
Laat zien hoe je scoort op de vijf hoofddimensie van persoonlijkheid. Gebaseerd op de valide Big Five persoonlijkheidstheorie. Maakt inzichtelijk welke (werk)omgeving bij je persoonlijkheid past.

Competentietest
Laat zien hoe je scoort op de zes competenties van de toekomst. Ben je klantgericht, samenwerkend, analytisch, gedreven of vooral creatief? Maakt inzichtelijk welke soft skills je bezit.

Beroepenzoeker
Vind beroepen op basis van je persoonlijkheid in een bestand met meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen. Toont per beroep: een korte omschrijving van de werkzaamheden, passende persoonlijkheidskenmerken op basis van de RIASOC theorie, kans op robotisering, opleidingsniveau, voorbeelden van opleidingen, salarisindicatie en actuele vacatures.

Over de loopbaantools van Jobpersonality

De online loopbaantools van Jobpersonality hebben als doel om je te inspireren en te helpen bij je loopbaankeuzes. Deze tools zijn geen vervanging voor een loopbaanadviseur maar kunnen wel helpen in de oriëntatie en het vinden van passende beroepen of (werk)omgeving. Dat betekent onder andere dat de tools zeer toegankelijk zijn. Ze werken vaak met afbeeldingen, zijn intuïtief in het gebruik en kunnen op zowel een mobiel als een PC gemaakt worden. Bovendien zijn ze ook nog eens gratis. Alleen voor een upgrade van je uitslag van de beroepskeuzetest naar een premium rapport vragen we een vergoeding. Ook als loopbaanprofessional of aanbieder van vacatures, trainingen en opleidingen kun je terecht bij Jobpersonality. Kijk voor de mogelijkheden hiervan op Jobpersonality Zakelijk.