Loopbaantools

Loopbaantools helpen je bij het vinden en krijgen van de baan die bij je past. Heb je nog geen idee wat je wilt? Doe dan een van onze gratis loopbaantesten of vind een geschikte loopbaantraining. Weet je al wat je wilt maar heb je hulp nodig bij het krijgen van werk? Vind dan de diensten die jou daarbij kunnen helpen. Zoals een tool voor het maken van een goed CV, sollicitatietraining of een juiste assessmentvoorbereiding. Welke loopbaantool kun jij nu gebruiken?


Loopbaantesten

Loopbaantesten helpen je bij het maken van loopbaankeuzes. Ze beantwoorden vragen als: wat ik wil ik, wie ben ik en wat kan ik? Op Jobpersonality hebben we voor de belangrijkste loopbaanvragen een loopbaantest ontwikkeld. Al onze loopbaantesten zijn gratis, werken met afbeeldingen en hebben als doel je te helpen bij het maken van een goede loopbaankeuze.

MEER INFORMATIE

Beroepsinformatie

Voor het maken van een goede loopbaankeuze is het ook van belang om meer te weten over mogelijke beroepen. Bestaat jouw beroep nog over 10 jaar? Wat kun je ermee verdienen? Zijn er veel vacatures? Wat is het aanbod van trainingen en opleidingen en welke persoonlijkheidskenmerken passen bij dit beroep? Met de gratis beroepenzoeker vind je jouw beroep en krijg je antwoord op deze vragen.

MEER INFORMATIE

Loopbaantrainingen

Heb je niet genoeg aan een beroepskeuzetest? Overweeg dan een loopbaantraining. Speciaal daarvoor hebben we verschillende loopbaantrainingen geselecteerd. Sommige kun je online doen en sommige zijn face-to-face of in groepsverband. Elke loopbaantraining behandelt een specifieke loopbaanvraag. Van studiekeuze tot een carrièreswitch op latere leeftijd.

MEER INFORMATIE

CV maken

Een goed CV blijft belangrijk. Bij een sollicitatie wordt hier vrijwel altijd om gevraagd. Tevens kun je een up-to-date CV ook gebruiken om je LinkedIn profiel te verrijken. Maar hoe maak je een goed CV, wat zet je erin en hoe zorg ik voor een mooie vormgeving? Online zijn er tegenwoordig handige tools die je hierbij kunnen helpen. Bijvoorbeeld via CV.nl.

Door: CV.nl
Hoe: Individueel
Waar: Online
Prijs: € 7,99/maand

Ga naar de website

Motivatiebrief schrijven

Bij een sollicitatie wordt vaak om een motivatiebrief gevraagd. Ook bij een open sollicitatie is het belangrijk om goed onder woorden te brengen waarom jij de perfecte kandidaat bent. Maar hoe schrijf je een goede motivatiebrief? Bij Mijnmotivatiebrief.com schrijf je online een motivatiebrief op maat die past bij te beroep waarop je solliciteert.

Door: Mijnmotivatiebrief.com
Hoe: Individueel
Waar: Online
Prijs: € 7,99/maand

Ga naar de website

Online Sollicitatietraining

Heb je moeite met solliciteren of heb je al meerdere afwijzingen hebt gehad? Heb je moeite om de interviewer te overtuigen, maak je steeds een te zenuwachtige indruk of heb je juist geen idee waar het aan ligt? Met een sollicitatietraining zorg je ervoor dat solliciteren nu wel leuk en succesvol wordt. De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar de werkgever naar zoekt.

Door: Sollicitego
Hoe: Individueel
Waar: Online
Prijs: € 195,-

Gratis brochureGa naar de website