Trainingen voor ondernemers

Voor veel mensen blijft het ondernemerschap een droom. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Dankzij de trainingen van de Nederlandse Ondernemers Academie kan je deze droom werkelijkheid laten worden. Je kan daarbij kiezen uit onderstaande trainingen.

UIT-DE-STARTBLOKKEN-GESPREK

ZILVER | Onlinetraining + 4 uur business coaching

GOUD | Onlinetraining + 10 uur business coaching

Doel van de trainingen is dat het ondernemerschap realiteit wordt. Dankzij Jobpersonality krijg je nu extra korting. Dus wees er snel bij en voordat je het weet heb je jouw eigen bedrijf.

ondernemerstraining

UIT-DE-STARTBLOKKEN-GESPREK

Businesscoach gesprek van 70 minuten

Wil je eerst eens sparren en heb je geen behoefte een hele training? Met het ‘uit-de-startblokken-gesprek’ helpt een ondernemerscoach van de Nederlandse Ondernemers Academie je met jouw specifieke situatie. Het maakt dus niet uit of je helemaal aan het begin staat van je ondernemingsreis of al redelijk up & running bent. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, ondersteunt een ervaren ondernemerscoach je met praktische tips en adviezen.

Gebruik code ‘jpstart’ en betaal slechts € 90,- in plaats van € 120,-.

> Uit-de-startblokken-gesprek (De Nederlandse Ondernemers Academie)

 

ONDERNEMERS­PROGRAMMA | READY FOR TAKE-OFF | ZILVER

Onlinetraining + 4 uur business coaching

In dit programma volg je niet alleen het online ondernemersprogramma van de Nederlandse Ondernemers Academie, maar krijg je van hun ook 4 uur business coaching. Tijdens de coaching wordt er niet vrijblijvend gepraat over zaken waar je tegenaan loop. Nee, de coaches van de Nederlandse Ondernemers Academie gaan samen met jou aan de slag om jouw businessidee werkelijkheid te laten worden.

Gebruik code ‘jpzilver’ en betaal slechts € 425,- in plaats van € 695,-.

> Zilveren ondernemersprogramma (De Nederlandse Ondernemers Academie)

 

ONDERNEMERS­PROGRAMMA | READY FOR TAKE-OFF | GOUD

Onlinetraining + 10 uur business coaching

Het gouden ondernemersprogramma is serious business. De business coaches van de Nederlandse Ondernemers Academie gaan je werkelijk aan alle kanten ondersteunen. Van het aanscherpen van je businessidee tot het werkelijk in de markt zetten van je product/dienst. Samen vind je jouw eerste klanten, maak je een aansprekende site en zorgen ze dat jouw financiën op orde zijn en ben je online vindbaar.

Gebruik code ‘jpgoud’ en betaal slechts € 1.250,- in plaats van € 1.695,-.

> Gouden ondernemersprogramma (De Nederlandse Ondernemers Academie)

Over de ondernemerstrainingen en de Nederlandse Ondernemers Academie

De Nederlandse Ondernemers Academie heeft als doel om mensen te helpen die willen ondernemen. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent en wat je opleidingsniveau is. In iedereen schuilt een ondernemer. De trainingen bevatten megaveel tips die je direct toe kunt passen. Tegelijkertijd verbeter je jouw ondernemersskills. De online leeromgeving is ontwikkeld door ervaren ondernemers en je kunt je door ervaren businesscoaches laten adviseren. Dus geen ellenlange theorie en geen vuistdikke businessplannen, maar meteen goed uit de startblokken komen.