Industrieel schoonmaker worden
 

Industrieel schoonmaker worden

Industrieel schoonmaker worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
66%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
0
 

Wat doet een industrieel schoonmaker?

Als industrieel schoonmaker of industrieel reiniger werk je over het algemeen bij grote bedrijven en fabrieken. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het schoonmaken met behulp van apparatuur zoals hogedruk reinigers, stofzuigers, veegmachines, boenmachines, schuimborstels en andere apparaten. Je maakt gebouwen, machines en andere objecten schoon door middel van natte reiniging, schuimreiniging, desinfectie, stofzuigen, vegen, schrobben, afspoelen en drogen. Vaak betreft het fysiek zwaar werk waarbij je niet schoon zal blijven of speciale kleding dient te dragen. Een voorbeeld van een gespecialiseerd industrieel schoonmaker is een asbestverwijderaar.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken industrieel schoonmaker

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van industrieel schoonmaker. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is industrieel schoonmaker misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Realistisch Realistisch

Toekomst beroep industrieel schoonmaker

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een industrieel schoonmaker bedraagt 66%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een industrieel schoonmaker binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor industrieel schoonmaker.

Vacatures en salarissen industrieel schoonmaker

Het gemiddeld jaarsalaris van een industrieel schoonmaker bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacatures konden niet opgehaald worden, probeer het later nog eens of ga nu naar Adzuna.nl voor alle vacatures in Nederland.

Is industrieel schoonmaker niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken industrieel schoonmaker

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Realistisch

 • fysiek werk
 • werk waarbij je vuil kan worden
 • machines of apparatuur bedienen
 • in de natuur en/of met dieren werken
 • buiten zijn
 • voertuigen besturen

Realistisch

 • fysiek werk
 • werk waarbij je vuil kan worden
 • machines of apparatuur bedienen
 • in de natuur en/of met dieren werken
 • buiten zijn
 • voertuigen besturen


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) industrieel schoonmaker maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een industrieel schoonmaker CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!