Maatschappelijk werker gezondheidszorg worden
 

Maatschappelijk werker gezondheidszorg worden

Maatschappelijk werker gezondheidszorg worden
opleidingsniveau
hbo
kans op robotisering
0%
gemiddeld jaarsalaris
€ 37.581,-
vacatures
164
 

Wat doet een maatschappelijk werker gezondheidszorg?

Als maatschappelijk werker gezondheidszorg voorzie je in psychosociale ondersteuning van individuen, gezinnen en groepen. Om hen te leren om te gaan met chronische, acute of terminale ziekten. Diensten omvatten advisering van gezinsverzorgers, voorzien in voorlichting en advisering van de patiënt en doorverwijzen naar andere diensten. Je kunt eventueel ook voorzien in zorg en case management of maatregelen om de gezondheid te verbeteren, ziekten te voorkomen of drempels om toegang tot zorg te krijgen weg te nemen.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken maatschappelijk werker gezondheidszorg

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van maatschappelijk werker gezondheidszorg. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is maatschappelijk werker gezondheidszorg misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Sociaal Intellectueel

Toekomst beroep maatschappelijk werker gezondheidszorg

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een maatschappelijk werker gezondheidszorg bedraagt 0%. Dat betekent dat de kans zeer klein is dat de taken en werkzaamheden van een maatschappelijk werker gezondheidszorg binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen maatschappelijk werker gezondheidszorg

Maatschappelijk werker gezondheidszorg worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor maatschappelijk werker gezondheidszorg.

Vacatures en salarissen maatschappelijk werker gezondheidszorg

Het gemiddeld jaarsalaris van een maatschappelijk werker gezondheidszorg bedraagt € 37.581,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is maatschappelijk werker gezondheidszorg niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken maatschappelijk werker gezondheidszorg

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Sociaal

  • mensen helpen en verzorgen
  • met mensen samenwerken
  • mensen lesgeven en iets bijbrengen
  • servicegericht en dienstverlenend werk

Intellectueel

  • dingen grondig bestuderen
  • problemen oplossen door middel van analyse
  • specialistisch werk
  • blijvend leren en kennis vergaren
  • wetenschappelijk onderzoek


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) maatschappelijk werker gezondheidszorg maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een maatschappelijk werker gezondheidszorg CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!