Regulatory affairs manager worden
 

Regulatory affairs manager worden

Regulatory affairs manager worden
opleidingsniveau
hbo
kans op robotisering
25%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
0
 

Wat doet een regulatory affairs manager?

Als regulatory affairs manager stel je regulatory affairs beleid op. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, aansturen of coördineren van werkzaamheden in het productieproces om te garanderen dat in overeenstemming met regelgeving en standaard handelswijze wordt gewerkt. Je volgt actief de relevante (internationale) wet- en regelgeving en normen en aangrenzende wetgeving op het gebied van de diensten en producten die worden vervaardigd. Verder behartig je als regulatory affairs manager de belangen van de organisatie door op te treden als vertegenwoordiger in externe overleggen. Denk aan overleggen en bijeenkomsten van met andere organisaties, bedrijven en overheden. Of ledenbijeenkomsten van brancheverenigingen. Vaak wordt voor een functie als deze kennis verlangd op het gebied van relevante wet- en regelgeving. Een regulatory affairs manager wordt ook wel eens een manager regelgeving genoemd.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken regulatory affairs manager

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van regulatory affairs manager. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is regulatory affairs manager misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Ondernemend Conventioneel

Toekomst beroep regulatory affairs manager

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een regulatory affairs manager bedraagt 25%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een regulatory affairs manager binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen regulatory affairs manager

Regulatory affairs manager worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor regulatory affairs manager.

Vacatures en salarissen regulatory affairs manager

Het gemiddeld jaarsalaris van een regulatory affairs manager bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacatures konden niet opgehaald worden, probeer het later nog eens.

Is regulatory affairs manager niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken regulatory affairs manager

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Ondernemend

  • werkzaamheden initiëren en opstarten
  • mensen aansturen en leiden
  • verantwoordelijkheid nemen en dragen
  • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) regulatory affairs manager maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een regulatory affairs manager CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!