Training sales en verkoop

Leer onderhandelen, acquireren en verkopen

Sales en verkoop zijn belangrijke vaardigheden. Niet alleen een autoverkoper moet hier goed in zijn. Maar ook in heel veel andere functies moet je kunnen acquireren, onderhandelen en jouw ideeën en plannen kunnen verkopen. Gelukkig zijn er allemaal trainingen waarbij je deze sales en verkoop vaardigheden kunt leren.

Wil jij ook dat je een goede verkoper en onderhandelaar worden? Volg dan een van onderstaande sales trainingen.


Resultaatgericht verkopen

De onlinecursus leer alles over de fasen in het verkoopgesprek, de methoden van adviseren en natuurlijk over de manier waarop je een verkoopgesprek afrondt. Met de kennis van de geleerde verkooptechnieken bereik je een beter verkoopresultaat.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Sales

Verkopen is een vak en dat kun je leren. Betere (verkoop)resultaten bereik je onder andere door je kennis te verbreden op het gebied van verkoop. Via deze onlinesalestraining zal je betere verkoopresultaten te bereiken.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Telefonische acquisitie

Leer via deze onlinetraining hoe je succesvoller kunt worden in de sales door het toepassen van telefonische acquisitie. Na deze acquisitietraining ben je in staat met veel meer vertrouwen en zekerheid de telefoon op te pakken.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Onderhandelen

Onderhandelen en verkoop zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de onlinetraining 'Onderhandelen' leer je wat de belangrijkste principes en uitgangspunten zijn van onderhandelen.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Andere soft skill trainingen

Sales- en verkoopvaardigheden komen altijd van pas. Niet alleen in typische verkoopfuncties. Maar ook in het openbaar bestuur, als zelfstandige of in een adviesfunctie. Het zijn dus vaardigheden die in veel verschillende beroepen gevraagd worden. Ze worden daarom ook wel soft skills genoemd. Soft skills zijn vakoverschrijdende vaardigheden. Hard skills zijn vaak meer technische of beroep specifieke vaardigheden. Zoals profgrammeren, lassen of boekhouden. Bij soft skills kun je denken aan vaardigheden als stressbestendigheid, beïnvloeden, samenwerken en timemanagement. Veel van deze soft skills kun je je eigen maken met behulp van laagdrempelige onlinetrainingen. Ben je benieuwd welke soft skills jij (nog meer) zou willen volgen? Ga dan naar het overzicht met veelgevraagde soft skills trainingen.

SOFT SKILL TRAININGEN