Training timemanagement

Ik wil de baas zijn en blijven over mijn tijd

Heb je vaak tijdgebrek, word je geregeerd door de waan van de dag, heb je daardoor voortdurend een gevoel van stress en kom je niet toe aan belangrijke dingen? In een timemanagement training ga je opruimen, ordenen en doelen stellen. Je wordt weer de baas over jouw tijd en gaat daardoor makkelijker doelen bereiken. Een investering die je de rest van je leven tijdwinst oplevert.

Wil je dat ook? Volg dan een van onderstaande online timemanagement trainingen. Deze worden aangeboden in samenwerking met New Heroes Academy, zijn heel betaalbaar en kan je direct afnemen.

training timemanagement

Timemanagement | Ik wil de baas zijn en blijven over mijn tijd

Plannen, timemanagement, efficiënter werken en prioriteiten stellen. Bekende termen, maar hoe krijg je het voor elkaar? Als je tijdsdruk als een last ervaart kan alleen jíj er iets aan doen. Grip krijgen op jouw tijd betekent zicht hebben op jouw wensen, jouw gedrag en jouw ideeën.

Duur: 24 uur in 4 tot 16 weken (afhankelijk van je eigen studietempo)
Hoe: Online (wanneer het jou uitkomt)
All you can learn: Toegang tot alle andere online trainingen van New Heroes Academy
Kosten: € 16,99 per maand (maandelijks opzegbaar)
Aanbieding: € 24,99 voor drie maanden (loopt automatisch af)

Meer informatie | Direct inschrijven | Kies voor de aanbieding

 

Doelen bereiken | Op weg naar succes

Jij ziet vast ook weleens van die succesvolle mensen van wie je denkt: tja, daar komt het allemaal maar aanwaaien. Alsof hij of zij een olielamp heeft met een goede geest erin die zomaar alle wensen vervult. Helaas, die lampen bestaan niet. Maar hoe kan je dan wel jouw doelen bereiken? In deze leerreis ga je daarmee aan de slag. Door daadkrachtig en smart doelen stellen kan jij jouw dromen waarmaken. Je maakt goede voornemens, keuzes maken, gaat een doel stellen, plannen maken, focus houden en je drijfveren ontdekken. Met kleine stappen kom je steeds dichter bij wat je wil bereiken.

Duur: 12 uur in 2 tot 6 weken (afhankelijk van je eigen studietempo)
Hoe: Online (wanneer het jou uitkomt)
All you can learn: Toegang tot alle andere online trainingen van New Heroes Academy
Kosten: € 16,99 per maand (maandelijks opzegbaar)
Aanbieding: € 24,99 voor drie maanden (loopt automatisch af)

Meer informatie | Direct inschrijven | Kies voor de aanbieding

 

Wil je liever een timemanagementtraining met een klassikale bijenkomst?

Via New Heroes Academy kan je ook de training Timemanagement volgen met een klassikale bijenkomst. Bovendien krijg je dan ook e-coaching. Deze blended training kost normaal gesproken €950,-. In samenwerking met New Heroes Academy krijg je voor deze training met 25% korting. Je betaalt dan € 712,50 inclusief btw.

Schrijf je nu in en kies de datum die jou het beste uitkomt. Kies voor ‘doorgaan zonder in te loggen’ en kies vervolgens als betaalmethode voor Facturatie. Hier kan je het referentienummer 570960 opgeven. Dan weet New Heroes Academy dat je deze training via ons hebt geboekt en ontvang je automatisch de korting. Je kan deze code ook gebruiken bij de andere blended trainingen van New Heroes Academy. Je ontvang ook dan automatisch de korting van 25%.

Meer informatie | Direct inschrijven (met 25% korting)

 

Andere soft skill trainingen

Timemanagement is een eigenschap waar je privé en in het werk veel plezier van kunt hebben. Dit wordt daarom ook wel een soft skill genoemd. Soft skills zijn vakoverschrijdende vaardigheden. Vaardigheden die vereist zijn voor het kunnen uitoefenen van een beroep, worden hard skills genoemd. Denk aan programmeren, lassen of boekhouden. Nieuwsgierig welke hard skills allemaal bestaan? Bekijk dan het overzicht met de 10 meest gevraagde hard skills.

Bij andere soft skills kun je denken aan vaardigheden als stressbestendigheid, beïnvloeden en samenwerken. Veel van deze soft skills kun je je eigen maken met behulp van laagdrempelige online trainingen. Ben je benieuwd welke soft skills jij (nog meer) zou willen volgen? Ga dan naar het overzicht met veelgevraagde soft skill trainingen.

SOFT SKILL TRAININGEN