Training timemanagement

Ik wil de baas zijn en blijven over mijn tijd

Heb je vaak tijdgebrek, word je geregeerd door de waan van de dag, heb je daardoor voortdurend een gevoel van stress en kom je niet toe aan belangrijke dingen? In een timemanagement training ga je opruimen, ordenen en doelen stellen. Je wordt weer de baas over jouw tijd en gaat daardoor makkelijker doelen bereiken. Een investering die je de rest van je leven tijdwinst oplevert. Wil je dat ook? Volg dan een van onderstaande goed aangeschreven timemanagement trainingen.


Online training: Timemanagement

Wil je zelfstandig en alleen een online training volgen? Dat kan bij New Heroes. Voor een klein bedrag per maand kan je onbeperkt online trainingen volgen. Zoals een onlinetraining waarmee je leert de baas te zijn en te blijven over jouw tijd.

Meer informatie

Time Management

Krijg in 1 dag je werk en leven weer onder controle! Leer met Time-Management technieken hoe je jezelf kunt wapenen tegen tijdgebrek, onrust, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Timemanagement

De training “Timemanagement” is bestemd voor eenieder die meer rendement en voldoening uit een werkdag wil halen en daardoor betere resultaten haalt.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

New Time Management

Een helder hoofd geeft minder stress en meer productiviteit. Dit is een van de uitgangspunten in de training New Time Management. Na deze training kun je veel makkelijker omgaan met jouw uitdagingen.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Andere soft skill trainingen

Timemanagement is een eigenschap waar je privé en in het werk veel plezier van kunt hebben. Dit wordt daarom ook wel een soft skill genoemd. Soft skills zijn vakoverschrijdende vaardigheden. Hard skills zijn vaak meer technische of beroep specifieke vaardigheden. Zoals profgrammeren, lassen of boekhouden. Bij soft skills kun je denken aan vaardigheden als stressbestendigheid, beïnvloeden en samenwerken. Veel van deze soft skills kun je je eigen maken met behulp van laagdrempelige online trainingen. Ben je benieuwd welke soft skills jij (nog meer) zou willen volgen? Ga dan naar het overzicht met veelgevraagde soft skill strainingen.

SOFT SKILL TRAININGEN