Loopbaantrainingen

Soms heb je niet genoeg aan een beroepskeuzetest en ben je op zoek naar een training die je kan helpen bij jouw loopbaanvraag. Speciaal daarvoor hebben we verschillende loopbaantrainingen geselecteerd. Sommige kun je online doen en sommige zijn face-to-face of in groepsverband. Elke loopbaantraining behandelt een specifieke vraag. Van studiekeuze tot een carrièreswitch op latere leeftijd. Kijk snel welke loopbaantraining jouw loopbaanvraag beantwoordt.


Gratis Loopbaantrainingen met STAP-budget

Met de STAP-budget regeling van de Rijksoverheid kan iedere werkende en werkzoekenden voor maximaal € 1000,- een training volgen die door de overheid wordt vergoed. In samenwerking met New Heroes biedt Jobpersonality drie loopbaantraingingen aan die je met een STAP-budget regeling gratis kunt volgen. Je hoeft je hieronder alleen maar in te schrijven voor de training die jou het meeste aanspreekt. De rest volgt vanzelf.

 

GRATIS LOOPBAANTRAINING

Life Purpose Program

Wat wil ik nou echt? Wat is jouw passie? Van welk werk word jij nu echt gelukkig én levert een bijdrage aan de wereld? Het antwoord op deze vraag vind je middels dit een-op-een coachingtraject van 5 online sessies. TalentFirst gaat aan de slag met jouw waarden, jouw talenten, jouw interesses en hoe jij een bijdrage wil leveren aan de wereld, maatschappij, wetenschap of natuur.

Door: TalentFirst
Hoe: Individueel
Waar: Online, virtueel
Prijs: € 937,50

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Krachtige keuzes online met coach (Loopbaancoaching)

Je gaat in deze online leerreis ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in je loopbaan. En je gaat stappen zetten om dit te bereiken. De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. In deze leerreis ga je op verschillende manieren naar jezelf kijken en stappen zetten. Zo doe jij straks het werk waar je echt van geniet.

Door: Schouten & Nelissen
Hoe: Individueel, eigen tempo
Waar: Online
Prijs: € 413

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Passende Studiekeuze Stap voor Stap | Kies de juiste studie

'Passende Studiekeuze Stap voor Stap' is een online studiekeuzeprogramma zodat je in 21 dagen weet welke studie bij je past. Aan het einde van het programma kan je je op tijd en met een zeker gevoel inschrijven voor één passende studie. Je volgt het bewezen '4-Stappen Studiekeuze Systeem' zodat je een volledig studiekeuzeproces doorloopt en zo tegelijkertijd een verkeerde studiekeuze voorkomt....

Door: StudiekeuzeMaken
Hoe: Individueel
Waar: Online
Prijs: € 197

Ga naar de website

Ontwikkeladvies 45+ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

Speciaal voor 45-plussers. Het programma helpt je een groeimindset te ontwikkelen om in jezelf te blijven investeren waardoor je aantrekkelijk blijft voor jou werkgever en de arbeidsmarkt. Je kunt gedurende het hele jaar door starten. Je hebt twee of drie gesprekken met een loopbaancoach. De totale doorlooptijd bedraagt gemiddeld 6 weken en het eindproduct is een persoonlijk Ontwikkelplan.

Door: Succesvol tot én met Pensioen
Hoe: Individueel
Waar: Houten en/of online
Prijs: € 769

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

 

De Mentaris TalentenTafel

De huidige arbeidsmarkt vraagt om professionals die zich goed kunnen profileren: Bewustzijn van wie je bent en waar je goed in bent. Bij Mentaris krijg je een duwtje in de goede richting, met respect voor jouw authentieke talenten. Met de Mentaris TalentenTafel gaan we in één dagdeel aan de slag met jouw loopbaanvragen. Je ervaart daarbij de kracht van een groep en komt samen tot nieuwe inzichten.

Door: Mentaris
Hoe: Groep
Waar: Rotterdam
Prijs: € 95

Ga naar de website

Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

Wil jij verder in je loopbaan? Met werk dat past bij jouw talenten, ambities en mogelijkheden? Met het 4-daags Career Boost programma maak je een compleet loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Na elke dag heb je twee weken om de indrukken, beslissingen en feedback op je in te laten werken en om opdrachten te maken.

Door: Elffers | loopbaancoaching & loopbaanadviesbureau
Hoe: Klassikaal
Waar: Baarn, Oegstgeest, Zwolle, Rotterdam, Eindhoven
Prijs: € 1950

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

 

Loopbaan Coaching

Yearth geeft je de mogelijkheid om opnieuw de regie te nemen over je verdere loopbaan. Tijdens een coachingssessie kijken wij waar je nu staat en welke ontwikkeling of stappen er nodig zijn om grip te krijgen op je verdere loopbaan. Het programma van je coachingssessies wordt in overleg bepaald. Het coachingstraject bestaat uit 3 tot 5 sessies en kan op locatie en/of online worden afgenomen.

Door: Yearth
Hoe: Individueel
Waar: Online en/of diverse locaties in Nederland
Prijs: € 405

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website