Loopbaantrainingen

Soms heb je niet genoeg aan een beroepskeuzetest en ben je op zoek naar een training die je kan helpen bij jouw loopbaanvraag. Dankzij het STAP-budget kan je zelfs kosteloos loopbaantrainingen volgen. Hiervoor hebben we aparte pagina gemaakt en deze vind je op het overzicht met gratis loopbaantrainingen. Vind je hier niet de training die jouw loopbaanvraag beantwoord? Kijk dan hieronder voor nog meer loopbaantrainingen.


Schrijf je eigen Loopbaan - online training

Twijfel je over je huidige werk? Ben je niet tevreden met je huidige werksituatie? Door je gedachtes van je af te schrijven, kun je veel beter reflecteren en kom je tot nieuwe inzichten. Aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten, onderzoek je wat er speelt in jouw situatie en krijg je zicht op wat echt belangrijk voor je is. Je kunt keuzes en plannen maken en een nieuwe wending aan je werk en leven geven.

Door: Schoonderwoerd
Hoe: Individueel
Waar: Online, virtueel
Prijs: € 1.018

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Life Purpose Program

Wat wil ik nou echt? Wat is jouw passie? Van welk werk word jij nu echt gelukkig én levert een bijdrage aan de wereld? Het antwoord op deze vraag vind je middels dit een-op-een coachingtraject van 5 online sessies. TalentFirst gaat aan de slag met jouw waarden, jouw talenten, jouw interesses en hoe jij een bijdrage wil leveren aan de wereld, maatschappij, wetenschap of natuur.

Door: TalentFirst
Hoe: Individueel
Waar: Online, virtueel
Prijs: € 937,50

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Krachtige keuzes online met coach (Loopbaancoaching)

Je gaat in deze online leerreis ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in je loopbaan. En je gaat stappen zetten om dit te bereiken. De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. In deze leerreis ga je op verschillende manieren naar jezelf kijken en stappen zetten. Zo doe jij straks het werk waar je echt van geniet.

Door: Schouten & Nelissen
Hoe: Individueel, eigen tempo
Waar: Online
Prijs: € 413

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Passende Studiekeuze Stap voor Stap | Kies de juiste studie

'Passende Studiekeuze Stap voor Stap' is een online studiekeuzeprogramma zodat je in 21 dagen weet welke studie bij je past. Aan het einde van het programma kan je je op tijd en met een zeker gevoel inschrijven voor één passende studie. Je volgt het bewezen '4-Stappen Studiekeuze Systeem' zodat je een volledig studiekeuzeproces doorloopt en zo tegelijkertijd een verkeerde studiekeuze voorkomt....

Door: StudiekeuzeMaken
Hoe: Individueel
Waar: Online
Prijs: € 197

Ga naar de website

Ontwikkeladvies 45+ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

De Mentaris TalentenTafel

De huidige arbeidsmarkt vraagt om professionals die zich goed kunnen profileren: Bewustzijn van wie je bent en waar je goed in bent. Bij Mentaris krijg je een duwtje in de goede richting, met respect voor jouw authentieke talenten. Met de Mentaris TalentenTafel gaan we in één dagdeel aan de slag met jouw loopbaanvragen. Je ervaart daarbij de kracht van een groep en komt samen tot nieuwe inzichten.

Door: Mentaris
Hoe: Groep
Waar: Rotterdam
Prijs: € 95

Ga naar de website

 

Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

Wil jij verder in je loopbaan? Met werk dat past bij jouw talenten, ambities en mogelijkheden? Met het 4-daags Career Boost programma maak je een compleet loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Na elke dag heb je twee weken om de indrukken, beslissingen en feedback op je in te laten werken en om opdrachten te maken.

Door: Elffers | loopbaancoaching & loopbaanadviesbureau
Hoe: Klassikaal
Waar: Baarn, Oegstgeest, Zwolle, Rotterdam, Eindhoven
Prijs: € 1950

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website