Loopbaantrainingen

Soms heb je niet genoeg aan een beroepskeuzetest en ben je op zoek naar een training die je kan helpen bij jouw loopbaanvraag. Speciaal daarvoor hebben we verschillende loopbaantrainingen geselecteerd. Sommige kun je online doen en sommige zijn face-to-face of in groepsverband. Elke loopbaantraining behandelt een specifieke vraag. Van studiekeuze tot een carrièreswitch op latere leeftijd. Kijk snel welke loopbaantraining jouw loopbaanvraag beantwoordt.


Ontwikkeladvies 45+ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

Speciaal voor 45-plussers. Het programma helpt je een groeimindset te ontwikkelen om in jezelf te blijven investeren waardoor je aantrekkelijk blijft voor jou werkgever en de arbeidsmarkt. Je kunt gedurende het hele jaar door starten. Je hebt twee of drie gesprekken met een loopbaancoach. De totale doorlooptijd bedraagt gemiddeld 6 weken en het eindproduct is een persoonlijk Ontwikkelplan.

Door: Succesvol tot én met Pensioen
Hoe: Individueel
Waar: Houten en/of online
Prijs: € 769

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

Wil jij verder in je loopbaan? Met werk dat past bij jouw talenten, ambities en mogelijkheden? Met het 4-daags Career Boost programma maak je een compleet loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Na elke dag heb je twee weken om de indrukken, beslissingen en feedback op je in te laten werken en om opdrachten te maken.

Door: Elffers | loopbaancoaching & loopbaanadviesbureau
Hoe: Klassikaal
Waar: Baarn, Oegstgeest, Zwolle, Rotterdam, Eindhoven
Prijs: € 1950

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Krachtige keuzes online met coach (Loopbaancoaching)

Je gaat in deze online leerreis ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in je loopbaan. En je gaat stappen zetten om dit te bereiken. De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. In deze leerreis ga je op verschillende manieren naar jezelf kijken en stappen zetten. Zo doe jij straks het werk waar je echt van geniet.

Door: Schouten & Nelissen
Hoe: Individueel, eigen tempo
Waar: Online
Prijs: € 413

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Passende Studiekeuze Stap voor Stap | Kies de juiste studie

'Passende Studiekeuze Stap voor Stap' is een online studiekeuzeprogramma zodat je in 21 dagen weet welke studie bij je past. Aan het einde van het programma kan je je op tijd en met een zeker gevoel inschrijven voor één passende studie. Je volgt het bewezen '4-Stappen Studiekeuze Systeem' zodat je een volledig studiekeuzeproces doorloopt en zo tegelijkertijd een verkeerde studiekeuze voorkomt....

Door: StudiekeuzeMaken
Hoe: Individueel
Waar: Online
Prijs: € 197

Ga naar de website

Word regisseur van jouw loopbaan

Deze training is voor iedereen die zich niet wil laten bepalen door de omgeving. Je leert in 1 dag hoe jij in jouw werk en leven het heft in handen kunt nemen en dicht bij jezelf kunt blijven. We laten je ervaren dat je je vrij kunt voelen, ongeacht in welke situatie je je bevindt. Dit gevoel van vrijheid zorgt ervoor dat je keuzes maakt die dicht bij jezelf liggen en daardoor beter bij je passen.

Door: Baazz BV
Hoe: Klassikaal, 1 dag
Waar: Diverse locaties in het land
Prijs: € 699

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website

Loopbaancoaching | Persoonlijke Effectiviteit

Het loopbaantraject bestaat uit 5 sessies van 1 uur. Het zijn virtuele één op één gesprekken met een coach. Samen formuleer je een helder loopbaandoel of zelfs meerdere. Sta ik waar ik wil zijn? Wat wil ik anders en hoe kan ik dit realiseren? Je gaat aan de slag met opdrachten en bespreekt je bevindingen. Je werkt aan je persoonlijke effectiviteit en zelfvertrouwen om jouw droombaan te realiseren.

Door: The Boost Factory
Hoe: Individueel
Waar: Online, virtueel
Prijs: € 900

Gratis brochure aanvragen | Ga naar de website