Manager natuurwetenschappen worden
 

Manager natuurwetenschappen worden

Manager natuurwetenschappen worden
opleidingsniveau
wo
kans op robotisering
2%
gemiddeld jaarsalaris
€ 47.292,-
vacatures
10
 

Wat doet een manager natuurwetenschappen?

Een manager natuurwetenschappen is diegene die leiding geeft aan natuurwetenschappers of natuurwetenschappelijk onderzoek. Zoals laboratoriummedewerkers of andere onderzoekers of het gebied van een bepaalde natuurwetenschap. Is vaak zelf onderzoeker geweest of vervult nog een rol als senior onderzoeker. De werkzaamheden bestaan uit het plannen, aansturen of coördineren van activiteiten binnen gebieden als biowetenschappen, natuurwetenschappen, wiskunde, statistiek en van onderzoek en ontwikkeling in deze wetenschappen.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken manager natuurwetenschappen

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van manager natuurwetenschappen. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is manager natuurwetenschappen misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Ondernemend Intellectueel

Toekomst beroep manager natuurwetenschappen

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een manager natuurwetenschappen bedraagt 2%. Dat betekent dat de kans zeer klein is dat de taken en werkzaamheden van een manager natuurwetenschappen binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen manager natuurwetenschappen

Manager natuurwetenschappen worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor manager natuurwetenschappen.


Is manager natuurwetenschappen niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken manager natuurwetenschappen

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Ondernemend

  • werkzaamheden initiëren en opstarten
  • mensen aansturen en leiden
  • verantwoordelijkheid nemen en dragen
  • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt

Intellectueel

  • dingen grondig bestuderen
  • problemen oplossen door middel van analyse
  • specialistisch werk
  • blijvend leren en kennis vergaren
  • wetenschappelijk onderzoek


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) manager natuurwetenschappen maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een manager natuurwetenschappen CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!