Premium Rapport Beroepskeuzetest

Je kunt de uitslag van een gratis beroepskeuzetest ook upgraden naar een premium rapport. Je ontvangt dan per e-mail een gepersonaliseerd rapport in PDF met een extra uitgebreide analyse van je score. Boordevol tips en loopbaanadviezen. Inclusief de complete beroepentabel zodat je nog meer passende beroepen kunt vinden. Met een extra hoofdstuk voor het maken van een toekomstbestendige studiekeuze en een apart hoofdstuk voor het maken van een carrièreswitch. Benieuwd hoe je je loopbaan nog beter kunt vormgeven? Aarzel dan niet. Maak de gratis beroepskeuzetest en kies voor het premium rapport.

BEROEPSKEUZETEST

premium rapport beroepskeuzetest

Wat is de toegevoegde waarde van een premium rapport beroepskeuzetest?

Begrijp waarom sommige beroepen wel en sommige beroepen niet bij je passen

Veel beroepskeuzetesten tonen lijsten met passende beroepen. De vraag waarom deze beroepen bij je passen, wordt vaak niet beantwoord. Minstens net zo interessant is om te laten zien waarom andere beroepen juist helemaal niet bij je passen. Door hier inzicht in te krijgen ben je beter in staat om een weloverwogen loopbaankeuze te maken.

Zorg ervoor dat je gelukkiger en succesvoller wordt in je werk

Het doel van een beroepskeuzeadvies is uiteindelijk dat je een baan vindt die bij je past. Een baan die niet bij je past, laat je talenten onbenut en kost alleen maar energie. Dat is zonde en helemaal niet nodig. Door een baan te vinden die beter aansluit bij je persoonlijkheid zal werken leuker worden en is de kans op succes groter.   

Vind een baan die toekomstbestendig is

Het rapport zit vol met tips die je helpen bij het maken van een loopbaankeuze. Daarnaast laten we ook zien dat sommige keuzes niet altijd leiden tot een betaalde baan. Omdat je droomberoep bijvoorbeeld bedreigd wordt door robots. We laten zien hoe je hier mee om kunt gaan. Ons doel is om je te helpen aan een toekomstbestendige baan die bij je past.

 

Wat vinden van anderen van het premium rapport?

Marsja

"Snelle test, passende uitkomst en goede follow-up mogelijkheden. Van abstract naar concreet."

Marcel

"Bijzonder goede uitslag (klopt en past precies bij mij), creatieve heldere manier om je vaardigheden te onderzoeken. Heb er dit keer echt wat van geleerd."

Frederike

"De online test die ik heb gedaan was verassend helder met mooie vertalingen naar wat ik ermee zou kunnen doen."

 

Niet goed geld terug garantie

Als het premium rapport beroepskeuzetest tegenvalt, om wat voor reden dan ook, stuur ons dan binnen 30 dagen een e-mail en we betalen je geld terug, zonder vragen. Als je het premium rapport niet nuttig vindt, verdienen we je geld niet. Zo simpel is het.

 

Inhoud premium rapport beroepskeuzetest

1. Theorie

Leer meer over het theoretische model dat gebruikt is voor de deze beroepskeuzetest. Ontdek waarom de RIASOC-theorie het meest gebruikte model voor beroepskeuze is.

2. Jouw persoonlijkheid

Ontdek welke drie profielen op jou van toepassing zijn en welke beroepen bij jou passen. We laten je ook zien waarom sommige beroepen juist niet bij jou passen.

3. Studiekeuze

Gebruik deze uitslag voor het maken van een studiekeuze op mbo-niveau of hoger. Hoger opgeleiden laten we ook zien hoe je een passende en toekomstbestendige studiekeuze kunt maken.

4. Carrièreswitch

Wil je van baan veranderen? We helpen je bij het onderzoeken van je motieven en geven je tips voor het veranderen van baan.

5. Toekomstbestendigheid van een beroepskeuze

Sommige beroepen zullen binnen afzienbare tijd ophouden te bestaan. Ontdek hoe je bij het maken van een beroepskeuze rekening kunt houden met robotisering.

6. Complete beroepenlijst

Vind nog meer beroepen met de complete beroepenlijst. Meer dan 1200 beroepen zijn gerangschikt per persoonlijkheidskenmerk. Elke beroep toont tevens het gewenste opleidingsniveau en de kans op robotisering.

Ontdek jouw loopbaan

Als je nog beter wilt weten hoe je een goede loopbaankeuze kunt maken, maak dan de gratis beroepskeuzetest en upgrade je uitslag tot een Premium Rapport. Je ontvangt dan een printbare en gepersonaliseerde PDF met heel veel tips en adviezen voor het maken van een goede beroepskeuze, studiekeuze en carrièreswitch. Inclusief de complete beroepentabel. Maak de gratis beroepskeuzetest en kies voor het premium rapport.

BEROEPSKEUZETEST