Jobpersonality Zakelijk

Jobpersonality wil zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen bij het vinden van werk dat bij ze past. Waardoor mensen succesvoller en gelukkiger zijn. Ook als loopbaanprofessional of organisatie kun je de tests en beroepenzoeker van Jobpersonality inzetten. Dat kan op verschillende manieren. Gratis via de website van Jobpersonality of tegen een vergoeding waarbij je de loopbaantools zelf afneemt. Maar maatwerk is ook mogelijk. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Online beroepskeuze

Gratis loopbaantools

Waarom betalen als het gratis kan? De beroepenzoeker is gratis te gebruiken en de tests van Jobpersonality kunnen allemaal gedeeld worden. Een respondent, student, werknemer of cliënt maakt een test op Jobpersonality die vervolgens naar eigen inzicht gedeeld kan worden. In de uitslag van de beroepskeuzetesten staat een button waarmee je de uitslag kunt e-mailen. Je kunt bij de Big Five test ook het e-mail icoon bij de social media buttons onderin de uitslag gebruiken.

Test op jouw website

Wil je de tests van Jobpersonality wel gebruiken, maar niet via de website van Jobpersonality? Dat kan op verschillende manieren.

> iFrame

Een iFrame is een stukje code waarmee je een HTML website in een andere website kunt plaatsen. Het bekendste voorbeeld hiervan is een YouTube video die je op een website kunt zien zonder naar de site van YouTube te gaan. Dat kan dus ook met een test van Jobpersonality. Het plaatsen van een iFrame is voor iedere webmaster of webdesigner een simpele handeling.

> Eigen url

Jobpersonality kan ook een unieke url voor je aanmaken met daarop de test naar keuze. Je kunt dan mensen naar deze url verwijzen door middel van een hyperlink, via WhatsApp, e-mail of op een andere wijze.

+ Extra features

Onze tests zijn zeer gebruiksvriendelijk, kunnen op een mobiel en PC gemaakt worden en werken via een beveiligde https-verbinding. Daarnaast kunnen ze voorzien worden van extra mogelijkheden.

  • Eigen huisstijl. De test krijgt een aangepaste huisstijl, bijvoorbeeld die van de site waarop deze staat.
  • E-mailservice. De rapportage van een test wordt pas getoond als er een e-mailadres wordt opgegeven. Je ontvangt dan zelf een kopie. Ideaal voor loopbaanadviseurs of voor marketingdoeleinden (verzamelen van klantgegevens).
  • Aangepaste uitslag. De uitslag van een test kan ook in overleg worden aangepast. Zo kunnen de uitslagen voorzien worden van aanvullende teksten of verwijzingen naar de eigen website. Voor bijvoorbeeld opleidingen die je zelf aanbiedt of eigen vacatures.
  • Maatwerk. De mensen achter Jobpersonality hebben jarenlange ervaring in het uitgeven van online tests en tools op het gebied van loopbaan en beroepskeuze. Spreekt Jobpersonality je aan maar ben je op zoek naar een eigen test of tool? Dan helpen we je graag.

Voorbeelden van klanten

Jobpersonality heeft voor Studiekeuze123 de persoonlijkheidsmeter ontwikkeld. Studiekeuze123 is een initiatief van het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en het hoger onderwijs. Met de persoonlijkheidsmeter ontdekken aankomend studenten welke beroepen bij hun persoonlijkheidskenmerken aansluiten zodat ze gerichter op zoek kunnen naar een passende studie.

Een voorbeeld van een test van Jobpersonality door middel van een iFrame staat op Vacaturekrant.nl. Dit is de vacaturesite van de Telegraaf Media Groep. Op het carrièregedeelte van de Vacaturekrant worden de beroepskeuzetest en persoonlijkheidstest van Jobpersonality door middel van een iFrame aangeboden. Op deze wijze biedt de Vacaturekrant haar bezoekers extra content rondom het thema vacatures en vinden van werk.

Op HBOstart staat de beroepskeuzetest voor hoger opgeleiden door middel van een iFrame. De huisstijl is aangepast aan de website van HBOstart en respondenten kunnen door middel van een button geheel vrijblijvend een rapport naar zichzelf mailen. HBOstart verzamelt op deze wijze gegevens van jongeren die zich oriënteren op hun studiekeuze. 

Re-integratiebureau Amplooi biedt op haar website de beroepskeuzetest aan. Respondenten dienen hun naam en e-mailadres op te geven voordat ze de uitslag te zien krijgen. Voor Amplooi is dit een manier om hun site te verrijken met extra content en tegelijkertijd een middel om onbekenden te kunnen benaderen voor dienstverlening op het gebied van re-integratie en loopbaanadvies.

medewerker klantenservice

Aan de slag

Spreekt een van bovenstaande oplossingen je aan of ben je op zoek naar een andere oplossing? Neem gerust contact op of stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk, tegen zeer concurrerende prijzen en we denken graag met je mee.

NEEM CONTACT OP