Jobpersonality zakelijk

Jobpersonality wil zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen bij het vinden van werk dat bij ze past. Waardoor mensen succesvoller en gelukkiger zijn. Ook zakelijk kun je gebruik maken van de diensten van Jobpersonality. Dat kan op verschillende manieren. De website van Jobpersonality heeft een groot bereik. Breng jouw merk of diensten onder de aandacht bij de juiste mensen. Je kunt de loopbaantools van Jobpersonality ook zelf afnemen. Tot slot leveren wij ook maatwerk. Interesse of vragen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Online beroepskeuze

Bereik de mensen die op zoek zijn naar jouw opleidingen, vacatures en loopbaandiensten

Jobpersonality heeft een groot bereik onder carrièreswitchers en mensen die op zoek zijn naar een passende opleiding of vacature. Onze beroepskeuzetest wordt bijvoorbeeld duizend tot drieduizend keer per dag gemaakt en is inmiddels miljoenen keren afgenomen. Daarnaast vinden veel mensen Jobpersonality als zij op zoek zijn naar informatie over alle mogelijke beroepen en carrièrekansen. Wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen? Bijvoorbeeld om mensen te vinden voor moeilijk vervulbare vacatures of om opleidingen en trainingen onder de aandacht te brengen? Neem dan gerust contact op. Wij kijken dan samen hoe we je doelgroep het beste en langdurig kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door middel van advertorials en native content of een vermelding op goedbezochte pagina's als kansrijke opleidingen, programmeer opleidingen of loopbaantrainingen.

 

Loopbaantools van Jobpersonality zelf afnemen

Wil je de loopbaantools van Jobpersonality zelf afnemen? In je eigen huisstijl, op je eigen website of via een aparte url? Met opties als een PDF van de uitslag en e-mail functionaliteit. Dat kan op verschillende manieren.

> iFrame

Een iFrame is een stukje code waarmee je een HTML website in een andere website kunt plaatsen. Het bekendste voorbeeld hiervan is een YouTube video die je op een website kunt zien zonder naar de site van YouTube te gaan. Dat kan dus ook met een test van Jobpersonality. Het plaatsen van een iFrame is voor iedere webmaster of webdesigner een simpele handeling.

> Eigen url

Jobpersonality kan ook een unieke url voor je aanmaken met daarop de test naar keuze. Je kunt dan mensen naar deze url verwijzen door middel van een hyperlink, via WhatsApp, e-mail of op een andere wijze.

> Chatbot

Vanaf nu kun je ook een chatbot gebruiken die mensen helpt bij hun beroepskeuze. In samenwerking met Helpr, gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatieve chatbots, is het mogelijk om de beroepskeuzetest van Jobpersonality in de vorm van een interactieve online robot op jouw website te plaatsen.

+ Extra opties

Onze tests zijn zeer gebruiksvriendelijk, kunnen op een mobiel en PC gemaakt worden en werken via een beveiligde https-verbinding. Daarnaast kunnen ze voorzien worden van extra mogelijkheden.

  • Eigen huisstijl. De test wordt voorzien van de huisstijl kleuren van de organisatie.
  • E-mailservice. De rapportage van een test wordt pas getoond als er een e-mailadres wordt opgegeven. Je ontvangt dan zelf een kopie. Ideaal voor recruiters, loopbaanadviseurs of voor marketingdoeleinden (verzamelen van klantgegevens).
  • PDF. In de uitslag van de test kan, indien gewenst, een download button voor een PDF-document worden geplaatst. De respondent en de organisatie kunnen de uitslag dan printen en/of downloaden.
  • Aangepaste uitslag. De uitslag van een test kan ook in overleg worden aangepast. Zo kunnen de uitslagen voorzien worden van aanvullende teksten of verwijzingen naar de eigen website. Voor bijvoorbeeld opleidingen die je zelf aanbiedt of eigen vacatures.

 

Kosten

Om de testen van Jobpersonality zelf te kunnen afnemen, dient er een sub domein aangemaakt te worden. Hieraan zijn IT-werkzaamheden verbonden. Daarnaast dient de huisstijl aangepast te worden. Tevens is het mogelijk om tekstuele wijziging aan te brengen in generieke teksten van de uitslag en of hyperlinks toe te voegen of te verwijderen. De eenmalige kosten voor deze werkzaamheden bedragen tussen de 250 en 750 euro. Afhankelijk van de wensen.

De licentie voor het gebruik bedraagt per test 600 euro per jaar. Daarmee is het gebruik afgekocht. De beroepenzoeker (in combinatie met de beroepskeuzetest) is gratis. De licentiekosten bedragen daarmee 50 euro per maand.

 

Waarom de testen van Jobpersonality gebruiken?

Jobpersonality onderscheidt zichzelf van andere testaanbieders doordat onze loopbaantools werken met afbeeldingen. De testen zijn daardoor zeer laagdrempelig en leuker om te maken. Omdat onze testen werken met bewezen theorieën zijn ze ook nog eens betrouwbaar. De respondenten geven de testen van Jobpersonality zeer hoge waarderingen, zie de reviews op Kiyoh. Ze worden aanbevolen door organisaties als de VDAB en UWV en gebruikt door re-integratiebureaus, scholen en universiteiten.

 

Maatwerk

Ben je op zoek naar een eigen test? We hebben jarenlange ervaring in maatwerk testen op het gebied van loopbaan en beroepskeuze en al veel klanten geholpen.  Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld een eigen test met afbeeldingen of een verbale test zonder cartoons. Je kunt de test zelf automatiseren of door ons laten digitaliseren en hosten. We houden het daarbij zo eenvoudig mogelijk. Dus geen ingewikkelde API’s, kosten per afname of licenties met een staffel. Laat je verrassen en neem geheel vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee. Zo hebben we al diverse testen met cartoons op maat gemaakt. Zoals een persoonlijkheidsmeter voor Studiekeuze123, een ondernemerstest voor Jong Ondernemen en een competentietest voor detacheringsbureau Flincl.

 

Voorbeelden van klanten

Jobpersonality heeft voor Studiekeuze123 de persoonlijkheidsmeter ontwikkeld. Studiekeuze123 is een initiatief van het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in samenwerking met het hoger onderwijs. Met de persoonlijkheidsmeter ontdekken aankomend studenten welke beroepen bij hun persoonlijkheidskenmerken aansluiten zodat ze gerichter op zoek kunnen naar een passende studie. Ook de persoonlijkheidsmeter werkt met cartoons.

Jobpersonality heeft voor werkinhetvooruitzicht.nl een IT beroepentest ontwikkeld, gebaseerd op de IT beroepentest van Jobpersonality. ‘Werk in het vooruitzicht’ is een initiatief van Microsoft, ITPH Academy en LinkedIn. Om mensen te laten zien welke mooie en kansrijke beroepen de IT te bieden heeft en hen ook te helpen bij het krijgen van een baan in de digitale wereld. ‘Werk in het vooruitzicht’ wilde een toegankelijke test en kwam zodoende uit bij Jobpersonality.

Voor het landelijke detacheringsbureau Flincl heeft Jobpersonality een competentietest ontwikkeld, gebaseerd op de competentietest van Jobpersonality. Deze test helpt mensen met een afstand op de arbeidsmarkt te ontdekken over welke generieke competenties zij beschikken. Met als doel om te laten zien hoe zij hun kwaliteiten in verschillende functies tot hun recht kunnen laten komen. Flincl is een onderdeel van het re-integratiebureau Fith BV.

Op HBOstart staat de beroepskeuzetest voor hoger opgeleiden door middel van een iFrame. De huisstijl is aangepast aan de website van HBOstart en respondenten kunnen door middel van een button geheel vrijblijvend een rapport naar zichzelf mailen. HBOstart verzamelt op deze wijze gegevens van jongeren die zich oriënteren op hun studiekeuze. 

Re-integratiebureau Amplooi biedt op haar website de beroepskeuzetest aan. Respondenten dienen hun naam en e-mailadres op te geven voordat ze de uitslag te zien krijgen. Voor Amplooi is dit een manier om hun site te verrijken met extra content en tegelijkertijd een middel om onbekenden te kunnen benaderen voor dienstverlening op het gebied van re-integratie en loopbaanadvies.

Het Studie- & Loopbaancentrum van ROC Midden Nederland (ROCMN) wilde een test die haar studenten helpt als ze een andere studie moeten kiezen. Op de intranetsite van ROCMN kunnen de studenten via een stappenplan de beroepskeuzetest-mbo en de beroepenzoeker van Jobpersonality gebruiken. Het loopbaancentrum ontvangt automatisch een bericht als de test is gemaakt en de studenten kunnen de uitslag van een test als PDF downloaden of printen.

De stichting Jong Ondernemen was op zoek naar een toegankelijke test die jongeren inspireert en helpt bij het inzichtelijk maken van hun ondernemende softskills. De test moest niet te lang zijn, wel voldoende informatie geven en jongeren inspireren. Dit resulteerde in een ondernemerstest met cartoons. De uitslag kan als PDF gedownload worden en er is ook een Engelstalige versie gemaakt.

medewerker klantenservice

Aan de slag

Spreekt een van bovenstaande oplossingen je aan of ben je op zoek naar een andere oplossing? Neem gerust contact op en stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk, tegen zeer concurrerende prijzen en we denken graag met je mee.

 

NEEM CONTACT OP