Jobpersonality Zakelijk

Jobpersonality wil zo veel mogelijk mensen inspireren en helpen bij het vinden van werk dat bij ze past. Waardoor mensen succesvoller en gelukkiger zijn. Ook als loopbaanprofessional of organisatie kun je de tests en tools van Jobpersonality inzetten. Dat kan op verschillende manieren. Gratis, via de website van Jobpersonality.com, of tegen een vergoeding waarbij je de loopbaantools in je eigen huisstijl afneemt. Maar maatwerk is ook mogelijk. Ontdek de mogelijkheden en neem bij vragen gerust contact op.

Online beroepskeuze

Gratis loopbaantools

Waarom betalen als het gratis kan? De loopbaantools van Jobpersonality kunnen allemaal gedeeld worden. De uitslag van een beroepskeuzetest of Big Five persoonlijkheidstest kun je heel eenvoudig via e-mail versturen. Laat een respondent, werknemer of cliënt een test op Jobpersonality maken. Na het maken van de test hoeft hij of zij alleen maar het e-mail icoontje, onderin de uitslag, aan te klikken. Vervolgens kan de respondent een of meer e-mail adressen invullen waarnaar de uitslag verstuurd kan worden. De opgegeven e-mail adressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt of doorverkocht. Dus de respondent betaalt niet met zijn of haar privégegevens.

GRATIS LOOPBAANTOOLS

Loopbaantools in je eigen huisstijl

Stuur je je cliënten of respondenten liever niet naar een externe website? Geen probleem. Je kunt de loopbaantools van Jobpersonality ook in je eigen huisstijl afnemen.

Hoe werkt het?

  • Je ontvang een eigen url met daarop de test naar keuze. Als je een van de beroepskeuzetesten kiest, ontvang je automatisch een url met daarop beroepenzoeker. Gratis opgemaakt in jouw huisstijl. 

  • Nodig respondenten bijvoorbeeld per e-mail, WhatsApp of mondeling uit om een test te doen of de beroepenzoeker te raadplegen door te verwijzen naar jouw unieke url met daarop de test of beroepenzoeker. Deze url kun je uiteraard ook op je eigen website of intranetsite plaatsen door middel van een hyperlink.

  • Respondenten dienen hun e-mail adres in te vullen alvorens zij de uitslag kunnen inzien. Op het moment dat zij dit hebben gedaan, ontvang je een e-mail met daarin link naar de uitslag van de test.

  • Het gebruik van de tools wordt meteen voor een jaar afgekocht. Je hoeft dus niet tussentijds testkrediet te kopen of per afname te betalen. Wij leveren de dienst door middel van een url en na een jaar kun je geheel vrijblijvend beslissen of je de dienst wilt verlengen. De dienst stopt dus automatisch en alleen na jouw akkoord wordt deze verlengd. Er geldt geen opzegtermijn en je betaalt geen opstart- of administratiekosten. Je komt op deze manier niet voor verassingen te staan en bent geen tijd kwijt aan administratieve rompslomp.

Wat kost het?

  • Standaard account. Voor de loopbaanadviseurs en organisaties die regelmatig loopbaantools inzetten. Met een maximum van 500 tests per jaar. € 600,- per test per jaar.

  • Premium account. Voor grotere afnamevolumes, meer dan 500 testafnames per jaar, doen we je graag een passend en eerlijk voorstel. Laat je verassen door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding en neem contact op.

Ik wil aan de slag

Wil je morgen al aan de slag met een eigen test of beroepenzoeker? Vraag dan nu een account aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

ACCOUNT AANVRAGEN

Maatwerk

De mensen achter Jobpersonality hebben jarenlange ervaring in het uitgeven van online tests en tools op het gebied van loopbaan en beroepskeuze. Ben je op zoek naar een eigen test of tool? Of wil je een van de loopbaantools van Jobpersonality op een andere manier inzetten? Neem gerust contact op of stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk en we helpen je graag  verder.

NEEM CONTACT OP

klanten

Klanten & Testimonials

“Bij het re-integreren van werknemers laten we ze eerst de beroepskeuzetest invullen zodat ze een beeld krijgen van de interesses. De test is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk en geeft interessante aanknopingspunten" - AMK re-integratie

“De tekeningen in de beroepskeuzetest en persoonlijkheidstest werken heel goed en duidelijk” - Loopbaanadviesbureau Burodickenz.nl

“Snel, eenvoudig en toch een goede impressie van wat kan passen” - Ineke van den Berg - ZOÉ Training en Coaching