Jobpersonality Zakelijk

Gebruik de testen van Jobpersonality reclamevrij en in jouw huisstijl. Vraag nu een gratis zakelijk account aan en probeer het zelf.

Gratis account aanvragen

Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossing aan. Zoals een eigen loopbaantest. Ook is het mogelijk te profiteren van het bereik van Jobpersonality. Bijvoorbeeld door een linkvermelding of een vermelding in onze nieuwsbrief.

jobpersonality zakelijk

Zakelijk account

Als adviseur kan je alle testen van Jobpersonality reclamevrij en in je eigen huisstijl afnemen. Je krijgt een gratis account en betaalt alleen vergoeding voor het daadwerkelijk gebruik van de testen. Daarnaast kan je bepalen of jouw kandidaat de PDF met uitslag te zien krijgt of dat je deze zelf overhandigt. Ook kan je de beroepenzoeker onder jouw naam gebruiken. Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een zakelijk account aan en ontvang een proeftegoed zodat je het kan uitproberen.

 

Maatwerktest

Ben je op zoek naar een eigen test? We hebben jarenlange ervaring in maatwerktesten op het gebied van carrière en persoonlijkheid. Er is veel mogelijk. Ga voor meer informatie naar Maatwerktesten en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Ook kan je hier zien hoe we bepaalde klanten al geholpen hebben met loopbaantesten op maat.

 

Linkvermelding

Duizenden mensen per dag bezoeken de website van Jobpersonality. Een linkvermelding kan heel interessant zijn. Om meer bezoekers te genereren, een product of dienst onder de aandacht te brengen en voor SEO-doeleinden. Bekijk de mogelijkheden op Link aanmelden.

 

Nieuwsbrief vermelding

Een keer per maand verstuurt Jobpersonality een nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief is plaats voor een advertorial.  Deze bestaat uit een paar regels met een pakkende titel. In de tekst wordt een hyperlink geplaatst naar jouw website. Jouw advertorial is net zo lang als de andere berichten en valt daardoor extra op. Ontdek de mogelijkheden op Nieuwsbrief vermelding.

 

Andere vraag

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op. We denken graag met je mee.