Jobpersonality Zakelijk

Je kunt de testen van Jobpersonality ook zelf afnemen en daarbij gebruik maken van extra opties. Zoals reclamevrije rapportages, een eigen huisstijl, rapport in PDF en e-mail notificatie. Daarnaast leveren wij ook maatwerk. Bijvoorbeeld een test op maat met cartoons maar ook een ‘klassieke’ test zonder afbeeldingen is mogelijk. Profiteer tot slot van het bereik en online marktpositie van Jobpersonality door middel van een linkverwijzing. In onderling overleg vinden we de beste plek voor het plaatsen van een link in bestaande of nieuwe content.

Interesse of vragen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

jobpersonality zakelijk

Gebruik de testen van Jobpersonality

Wil je de loopbaantesten van Jobpersonality zelf afnemen? Dat kan. En je krijgt daarbij extra opties. Zoals een PDF van het rapport met jouw logo en een e-mail functionaliteit.

1. Testen zelf afnemen

Wij maken een apart en uniek domein voor je aan, bijvoorbeeld jouwklantnaam.jobpersonality.com. Met daarop de testen naar keuze met jouw logo en huisstijlkleuren. Zie voorbeeld hieronder.

Om de testen door middel van een iframe op jouw site te laten draaien, dienen er een paar technische handelingen te worden verricht. Voor webmasters is dit een eenvoudige handeling. Wil je dit niet? Geen probleem. Dan maken wij een apart en uniek domein voor je aan, bijvoorbeeld jouwklantnaam.jobpersonality.com. Met daarop de testen naar keuze met jouw logo en huisstijlkleuren.

2. Print/download een PDF van het rapport

De uitslag wordt voorzien van een button waarmee het resultaat als PDF kan worden gedownload of geprint. De PDF is voorzien van het logo van jouw organisatie.

3. E-mail notificatie

Je ontvangt als adviseur of organisatie een bericht als een respondent de test heeft gemaakt. Via dit bericht kun je dan de uitslag inzien en het rapport downloaden/printen.

4. Rapportages zonder reclame en verwijzingen

In de uitslag van een test worden de hyperlinks naar Jobpersonality of andere sites verwijderd. Zodat de respondent op jouw site blijft. Ook is de test reclamevrij.

5. Gegevens van respondenten worden niet bewaard

Jobpersonality slaat de gegevens van respondenten niet op. Alleen jij als klant bepaalt wat er met een uitslag wordt gedaan. Als je de testen van Jobpersonality gebruikt, voldoen wij aan alle privacy eisen.

Kosten

De kosten voor een licentie bedraagt 600 euro per test per jaar. Exclusief eenmalige kosten zoals aanpassen van de huisstijl en toevoegen van de e-mail functionaliteit. Deze bedragen 250 euro per test. Deze kosten lopen op bij meer maatwerk. Zoals het toevoegen van verwijzingen naar bijvoorbeeld opleidingen in de uitslag. Het is ook mogelijk om de testen door middel van een iframe te integreren in de eigen website. Zie bijvoorbeeld de beroepskeuzetest op HBOstart.nl of vacaturesite Jigler. Dit vraagt meer maatwerk en de kosten zijn daardoor hoger. Zowel qua licentie als eenmalige kosten.

Geïnteresseerd? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten. Al binnen twee weken kun je via je eigen website gebruik maken van de testen van Jobpersonality.

 

Testen op maat

Ben je op zoek naar een eigen test? We hebben jarenlange ervaring in maatwerk testen op het gebied van loopbaan en beroepskeuze en al veel klanten geholpen. Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld een eigen test met afbeeldingen of een verbale test zonder cartoons. Je kunt de test zelf automatiseren of door ons laten digitaliseren en hosten. We houden het daarbij zo eenvoudig mogelijk. Dus geen ingewikkelde API’s, kosten per afname of licenties met een staffel. Zo hebben we al diverse testen met cartoons op maat gemaakt. Zoals een persoonlijkheidsmeter voor Studiekeuze123, een IT beroepentest voor trainingsbureau ITPH (van LinkedIn en Microsoft) en een ondernemerstest voor Jong Ondernemen. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een script van een persoonlijkheidstest (zonder cartoons) gemaakt voor een detacheringsbureau zodat zij deze zelf kunnen automatiseren en geheel naar eigen inzicht kunnen gebruiken. Laat je verrassen en neem geheel vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

 

Linkverwijzingen

Profiteer van het bereik en online marktpositie van Jobpersonality. Onze website heeft een groot bereik onder carrièreswitchers en mensen die op zoek zijn naar een passende opleiding of vacature. Dagelijks bezoeken duizenden mensen onze website. De meeste bezoekers komen binnen via de organische zoekresultaten van Google. Wil je hiervan profiteren? Op heel veel plekken kunnen wij via een link naar jouw website of dienst verwijzen. Maar het is ook mogelijk om een link te verkrijgen in nieuwe content. De bezoekers van Jobpersonality zijn daarbij het uitgangspunt. Dat leidt uiteindelijk dat tot betere resultaten. Een goede linkverwijzing is informatief, levert relevant bezoek op en zorgt er ook voor dat je beter gaat scoren in zoekmachines. Interesse? Ga dan naar link aanmelden en bekijk de mogelijkheden.

 

Voorbeelden van klanten

Jobpersonality heeft voor Studiekeuze123 de persoonlijkheidsmeter ontwikkeld. Studiekeuze123 is een initiatief van het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in samenwerking met het hoger onderwijs. Met de persoonlijkheidsmeter ontdekken aankomend studenten welke beroepen bij hun persoonlijkheidskenmerken aansluiten zodat ze gerichter op zoek kunnen naar een passende studie. Ook de persoonlijkheidsmeter werkt met cartoons.

Jobpersonality heeft voor werkinhetvooruitzicht.nl een IT beroepentest ontwikkeld, gebaseerd op de IT beroepentest van Jobpersonality. ‘Werk in het vooruitzicht’ is een initiatief van Microsoft, ITPH Academy en LinkedIn. Om mensen te laten zien welke mooie en kansrijke beroepen de IT te bieden heeft en hen ook te helpen bij het krijgen van een baan in de digitale wereld. ‘Werk in het vooruitzicht’ wilde een toegankelijke test en kwam zodoende uit bij Jobpersonality.

 

Het Studie- & Loopbaancentrum van ROC Midden Nederland (ROCMN) wilde een test die haar studenten helpt als ze een andere studie moeten kiezen. Op de intranetsite van ROCMN kunnen de studenten via een stappenplan een aangepaste versie de beroepskeuzetest-mbo van Jobpersonality gebruiken. In de uitslag worden beroepen genoemd die qua naamgeving door KiesMBO worden gebruikt. Met een hyperlink naar de betreffende opleiding. Zodat een student meteen kan zien wat een beroep inhoudt en hoe de bijbehorende opleiding eruitziet. Het loopbaancentrum ontvangt automatisch een bericht als de test is gemaakt en de studenten kunnen de uitslag van een test als PDF downloaden of printen.

De stichting Jong Ondernemen, opgericht door VNO-NCW en de Kamer van Koophandel, was op zoek naar een toegankelijke test die jongeren inspireert en helpt bij het inzichtelijk maken van hun ondernemende softskills. De test moest niet te lang zijn, wel voldoende informatie geven en jongeren inspireren. Dit resulteerde in een ondernemerstest met cartoons. De uitslag kan als PDF gedownload worden en er is ook een Engelstalige versie gemaakt.

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt veel groene opleidingen. Veel studenten blijken geen goed beeld te hebben van het aanbod en soort groene opleidingen. Vaak denken ze dat je opgeleid wordt om te schoffelen. Om studenten te laten zien wat er allemaal mogelijk is, gebruikt Lentiz een aangepaste versie van de beroepskeuzetest en drijfverentest. Bij elke uitslag zien studenten welke groene beroepen bij hen passen. Met een hyperlink naar de Lentiz opleidingen die je voor de getoonde beroepen nodig hebt.

medewerker klantenservice

Aan de slag

Spreekt een van bovenstaande oplossingen je aan of ben je op zoek naar een andere oplossing? Neem gerust contact op en stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk, tegen zeer concurrerende prijzen en we denken graag met je mee.

 

NEEM CONTACT OP