Jobpersonality Zakelijk

Jobpersonality wil zo veel mogelijk mensen inspireren en helpen bij het vinden van werk dat bij ze past. Waardoor mensen succesvoller en gelukkiger zijn. Ook als loopbaanprofessional of organisatie kun je de tests en tools van Jobpersonality inzetten. Dat kan op verschillende manieren. Gratis via de website van Jobpersonality.com of tegen een vergoeding waarbij je de loopbaantools zelf afneemt. Maar maatwerk is ook mogelijk. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Online beroepskeuze

Gratis loopbaantools

Waarom betalen als het gratis kan? De loopbaantools van Jobpersonality kunnen allemaal gedeeld worden. De uitslag van een beroepskeuzetest of Big Five persoonlijkheidstest kun je heel eenvoudig via e-mail versturen. Laat een respondent, werknemer of cliënt een test op Jobpersonality maken. Na het maken van de test hoeft hij of zij alleen maar het e-mail icoontje, onderin de uitslag, aan te klikken. Vervolgens kan de respondent een of meer e-mail adressen invullen waarnaar de uitslag verstuurd kan worden. De opgegeven e-mail adressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt of doorverkocht. Dus de respondent betaalt niet met zijn of haar privégegevens.

GRATIS LOOPBAANTOOLS

 

Loopbaantools voor eigen gebruik

Wil je de tests of tools van Jobpersonality wel gebruiken, maar niet via de website van Jobpersonality? Dat kan. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com.

 

Maatwerk

De mensen achter Jobpersonality hebben jarenlange ervaring in het uitgeven van online tests en tools op het gebied van loopbaan en beroepskeuze. Spreekt Jobpersonality je aan maar ben je op zoek naar een eigen test of tool? Of wil je een van de loopbaantools van Jobpersonality op een andere manier inzetten? Neem gerust contact op of stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

NEEM CONTACT OP

klanten

Klanten & Testimonials

“Bij het re-integreren van werknemers laten we ze eerst de beroepskeuzetest invullen zodat ze een beeld krijgen van de interesses. De test is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk en geeft interessante aanknopingspunten" - AMK re-integratie

“De tekeningen in de beroepskeuzetest en persoonlijkheidstest werken heel goed en duidelijk” - Loopbaanadviesbureau Burodickenz.nl

“Snel, eenvoudig en toch een goede impressie van wat kan passen” - Ineke van den Berg - ZOÉ Training en Coaching