Jobpersonality Zakelijk

Gebruik de testen van Jobpersonality reclamevrij en in jouw huisstijl

Begeleid je mensen in hun loopbaan? Ben je een coach of loopbaanprofessional en wil je de loopbaantesten en beroepenzoeker van Jobpersonality in jouw huisstijl en reclamevrij gebruiken?

Binnenkort kan je als adviseur via een eigen account alle testen van Jobpersonality zelf afnemen en inzien. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik en zit nergens aan vast. Ontdek hieronder de mogelijkheden en voordelen.

jobpersonality zakelijk

1. Alle testen van Jobpersonality zelf afnemen

Je krijgt een account waarin alle loopbaantesten van Jobpersonality staan. Ook vind je hier de beroepenzoeker. Je selecteert een test die je wilt laten afnemen. Vervolgens kan je een kandidaat per e-mail, WhatsApp of op een andere wijze uitnodigen de test te maken.

2. Eigen huisstijl en zonder reclame

De vragenlijsten en rapportages zijn reclamevrij. Ook staan er in de rapportageteksten geen commerciële verwijzingen of links. De testen zijn voorzien van jouw logo en steunkleur, zoals je hieronder kan zien.

3. Gepersonaliseerde beroepenzoeker

In je account staat een link van een gepersonaliseerde beroepenzoeker. Ook deze is voorzien van je logo en huisstijlkleur. Deze beroepenzoeker kan door jouw kandidaten onbeperkt worden gebruikt.

4. Testresultaten zelf inzien en overhandigen

Wil je zelf de uitslag van een test ontvangen en deze aan jouw klant overhandigen? Dat kan. Een respondent krijgt dan na het maken van de test de mededeling dat de rapportage door jou wordt verstrekt. Maar je kunt er ook voor kiezen dat respondenten na het maken van een test direct de uitslag te zien krijgen.

5. Ontvang een bericht als een respondent een test heeft gemaakt

Je ontvangt als adviseur of organisatie een bericht als een respondent de test heeft gemaakt. Via dit bericht kun je dan de uitslag inzien en het rapport downloaden/printen. Uiteraard kan je in je account van alle afgenomen testen de rapportages inzien.

6. Print/download een gepersonaliseerd PDF van het rapport

De uitslag van elke test is voorzien van een button waarmee het resultaat als PDF kan worden gedownload of geprint. De PDF is voorzien van het logo van jouw organisatie. Ook is elke rapportage voorzien van de naam van de respondent

7. Gegevens van respondenten worden niet bewaard

Jobpersonality slaat de gegevens van respondenten niet op. Alleen jij als adviseur bepaalt wat er met een uitslag wordt gedaan. Als je de testen van Jobpersonality gebruikt, voldoen wij aan alle privacy eisen.

8. Je betaalt alleen per afgenomen test

De kosten voor een testaccount zijn gratis. Je betaalt alleen per afgenomen test. Als je een test afneemt, wordt de waarde van deze test in mindering gebracht op je testkrediet. Testkrediet kan je al bestellen vanaf 50 euro per keer en de testen kosten niet meer dan 10 euro per afname. Op deze manier hoef je geen dure account aan te maken, licentiekosten te betalen en betaal je alleen voor daadwerkelijk gebruik. De genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Vrijblijvend aanmelden voor gratis zakelijk account

Geïnteresseerd in een zakelijk account? Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht. Op het moment dat deze dienst live gaat, ontvang je van ons de logingegevens en een proefkrediet waarmee je een test naar keuze gratis kunt afnemen. De verwachting is dat we deze dienst vanaf april 2023 kunnen aanbieden.

Bedrijfsnaam:*
Website:
Naam contactpersoon:*
E-mail adres contactpersoon:*

Andere zakelijke oplossingen

Maatwerk

Ben je op zoek naar een eigen test? We hebben jarenlange ervaring in maatwerk testen op het gebied van loopbaan en beroepskeuze en al veel klanten geholpen. Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld een eigen test met afbeeldingen of een verbale test zonder cartoons. Je kunt de test zelf automatiseren of door ons laten digitaliseren en hosten. We houden het daarbij zo eenvoudig mogelijk. Dus geen ingewikkelde API’s, kosten per afname of licenties met een staffel. Zo hebben we al diverse testen met cartoons op maat gemaakt. Zoals een persoonlijkheidsmeter voor Studiekeuze123, een IT beroepentest voor trainingsbureau ITPH (van LinkedIn en Microsoft) en een ondernemerstest voor Jong Ondernemen. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een script van een persoonlijkheidstest (zonder cartoons) gemaakt voor een detacheringsbureau zodat zij deze zelf kunnen automatiseren en geheel naar eigen inzicht kunnen gebruiken. Laat je verrassen en neem geheel vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

 

Testen voor marketingdoeleinden

Wil je de testen van Jobpersonality gebruiken voor marketingdoeleinden? Bijvoorbeeld om extra bezoek te genereren of e-mailadressen te verzamelen? Ook dat is mogelijk. Zie bijvoorbeeld de beroepskeuzetest op HBOstart.nl of vacaturesite Jigler. Door middel van iframe wordt de test op je website geplaatst. In de uitslag kunnen de verwijzingen naar beroepen aangepast worden of andere linkverwijzingen naar je eigen website opgenomen worden. Geïnteresseerd? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten. Al binnen twee weken kun je via je eigen website gebruik maken van de testen van Jobpersonality.

 

Voorbeelden van klanten

Jobpersonality heeft voor Studiekeuze123 de persoonlijkheidsmeter ontwikkeld. Studiekeuze123 is een initiatief van het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in samenwerking met het hoger onderwijs. Met de persoonlijkheidsmeter ontdekken aankomend studenten welke beroepen bij hun persoonlijkheidskenmerken aansluiten zodat ze gerichter op zoek kunnen naar een passende studie. Ook de persoonlijkheidsmeter werkt met cartoons.

Jobpersonality heeft voor werkinhetvooruitzicht.nl een IT beroepentest ontwikkeld, gebaseerd op de IT beroepentest van Jobpersonality. ‘Werk in het vooruitzicht’ is een initiatief van Microsoft, ITPH Academy en LinkedIn. Om mensen te laten zien welke mooie en kansrijke beroepen de IT te bieden heeft en hen ook te helpen bij het krijgen van een baan in de digitale wereld. ‘Werk in het vooruitzicht’ wilde een toegankelijke test en kwam zodoende uit bij Jobpersonality.

 

Het Studie- & Loopbaancentrum van ROC Midden Nederland (ROCMN) wilde een test die haar studenten helpt als ze een andere studie moeten kiezen. Op de intranetsite van ROCMN kunnen de studenten via een stappenplan een aangepaste versie de beroepskeuzetest-mbo van Jobpersonality gebruiken. In de uitslag worden beroepen genoemd die qua naamgeving door KiesMBO worden gebruikt. Met een hyperlink naar de betreffende opleiding. Zodat een student meteen kan zien wat een beroep inhoudt en hoe de bijbehorende opleiding eruitziet. Het loopbaancentrum ontvangt automatisch een bericht als de test is gemaakt en de studenten kunnen de uitslag van een test als PDF downloaden of printen.

De stichting Jong Ondernemen, opgericht door VNO-NCW en de Kamer van Koophandel, was op zoek naar een toegankelijke test die jongeren inspireert en helpt bij het inzichtelijk maken van hun ondernemende softskills. De test moest niet te lang zijn, wel voldoende informatie geven en jongeren inspireren. Dit resulteerde in een ondernemerstest met cartoons. De uitslag kan als PDF gedownload worden en er is ook een Engelstalige versie gemaakt.

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt veel groene opleidingen. Veel studenten blijken geen goed beeld te hebben van het aanbod en soort groene opleidingen. Vaak denken ze dat je opgeleid wordt om te schoffelen. Om studenten te laten zien wat er allemaal mogelijk is, gebruikt Lentiz een aangepaste versie van de beroepskeuzetest en drijfverentest. Bij elke uitslag zien studenten welke groene beroepen bij hen passen. Met een hyperlink naar de Lentiz opleidingen die je voor de getoonde beroepen nodig hebt.

medewerker klantenservice

Aan de slag

Spreekt een van bovenstaande oplossingen je aan of ben je op zoek naar een andere oplossing? Neem gerust contact op en stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk, tegen zeer concurrerende prijzen en we denken graag met je mee.

 

NEEM CONTACT OP