JOBPERSONALITY ZAKELIJK

Jobpersonality wil zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen bij het vinden van werk dat bij ze past. Waardoor mensen succesvoller en gelukkiger zijn. Ook als loopbaanprofessional of organisatie kun je de tests en beroepenzoeker van Jobpersonality inzetten. Dat kan op verschillende manieren. Gratis via de website van Jobpersonality of tegen een vergoeding waarbij je de loopbaantools zelf afneemt. Maar maatwerk is ook mogelijk. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Online beroepskeuze

GRATIS LOOPBAANTOOLS

Waarom betalen als het gratis kan? De beroepenzoeker is gratis te gebruiken en de tests van Jobpersonality kunnen allemaal gedeeld worden. Een respondent, student, werknemer of cliënt maakt een test op Jobpersonality die vervolgens naar eigen inzicht gedeeld kan worden. Gebruik hiervoor het e-mail icoon bij de social media buttons. Deze kun je vinden in de uitslag van de beroepskeuzetest, competentietest en persoonlijkheidstest.

 

ADVERTEREN

Interesse om te adverteren binnen onze doelgroep van carrièreswitchers en mensen die op zoek zijn naar een passende opleiding of vacature? Jobpersonality trekt dagelijks duizenden bezoekers en biedt legio mogelijkheden om samen te werken. Bijvoorbeeld door middel van advertorials en native content. Wij kijken dan samen hoe we je doelgroep het beste en langdurig kunnen bereiken.

 

TEST OP EIGEN WEBSITE

Wil je de tests van Jobpersonality wel gebruiken, maar niet via de website van Jobpersonality? Dat kan op verschillende manieren.

> iFrame

Een iFrame is een stukje code waarmee je een HTML website in een andere website kunt plaatsen. Het bekendste voorbeeld hiervan is een YouTube video die je op een website kunt zien zonder naar de site van YouTube te gaan. Dat kan dus ook met een test van Jobpersonality. Het plaatsen van een iFrame is voor iedere webmaster of webdesigner een simpele handeling.

> Eigen url

Jobpersonality kan ook een unieke url voor je aanmaken met daarop de test naar keuze. Je kunt dan mensen naar deze url verwijzen door middel van een hyperlink, via WhatsApp, e-mail of op een andere wijze.

> Chatbot

Vanaf nu kun je ook een chatbot gebruiken die mensen helpt bij hun beroepskeuze. In samenwerking met Helpr, gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatieve chatbots, is het mogelijk om de beroepskeuzetest van Jobpersonality in de vorm van een interactieve online robot op jouw website te plaatsen.

+ Extra features

Onze tests zijn zeer gebruiksvriendelijk, kunnen op een mobiel en PC gemaakt worden en werken via een beveiligde https-verbinding. Daarnaast kunnen ze voorzien worden van extra mogelijkheden.

  • Eigen huisstijl. De test krijgt een aangepaste huisstijl, bijvoorbeeld die van de site waarop deze staat.
  • E-mailservice. De rapportage van een test wordt pas getoond als er een e-mailadres wordt opgegeven. Je ontvangt dan zelf een kopie. Ideaal voor loopbaanadviseurs of voor marketingdoeleinden (verzamelen van klantgegevens).
  • Aangepaste uitslag. De uitslag van een test kan ook in overleg worden aangepast. Zo kunnen de uitslagen voorzien worden van aanvullende teksten of verwijzingen naar de eigen website. Voor bijvoorbeeld opleidingen die je zelf aanbiedt of eigen vacatures.

 

MAATWERK

Ben je op zoek naar een eigen test? We hebben jarenlange ervaring in maatwerk tests op het gebied van loopbaan en beroepskeuze en al veel klanten geholpen.  Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld een eigen test met afbeeldingen of een verbale test zonder cartoons. Je kunt de test zelf automatiseren of door ons laten digitaliseren en hosten. Wat je wilt. We houden het daarbij zo eenvoudig mogelijk. Dus geen ingewikkelde API’s, kosten per afname of licenties met een staffel. Laat je verrassen en neem geheel vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

 

VOORBEELDEN VAN KLANTEN

Jobpersonality heeft voor Studiekeuze123 de persoonlijkheidsmeter ontwikkeld. Studiekeuze123 is een initiatief van het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in samenwerking met het hoger onderwijs. Met de persoonlijkheidsmeter ontdekken aankomend studenten welke beroepen bij hun persoonlijkheidskenmerken aansluiten zodat ze gerichter op zoek kunnen naar een passende studie.

Voor het landelijke detacheringsbureau Flincl heeft Jobpersonality een competentietest ontwikkeld. Deze test helpt mensen met een afstand op de arbeidsmarkt te ontdekken over welke generieke competenties zij beschikken. Met als doel om te laten zien hoe zij hun kwaliteiten in verschillende functies tot hun recht kunnen laten komen. Flincl is een onderdeel van het re-integratiebureau Fith BV.

Op HBOstart staat de beroepskeuzetest voor hoger opgeleiden door middel van een iFrame. De huisstijl is aangepast aan de website van HBOstart en respondenten kunnen door middel van een button geheel vrijblijvend een rapport naar zichzelf mailen. HBOstart verzamelt op deze wijze gegevens van jongeren die zich oriënteren op hun studiekeuze. 

Re-integratiebureau Amplooi biedt op haar website de beroepskeuzetest aan. Respondenten dienen hun naam en e-mailadres op te geven voordat ze de uitslag te zien krijgen. Voor Amplooi is dit een manier om hun site te verrijken met extra content en tegelijkertijd een middel om onbekenden te kunnen benaderen voor dienstverlening op het gebied van re-integratie en loopbaanadvies.

Het Studie- & Loopbaancentrum van ROC Midden Nederland (ROCMN) was op zoek naar een test die haar studenten zou helpen als ze een andere studie moeten kiezen. Op de intranetsite van ROCMN kunnen de studenten via een stappenplan de beroepskeuzetest-mbo en de beroepenzoeker van Jobpersonality gebruiken. Het loopbaancentrum ontvangt automatisch een bericht als de test is gemaakt en de studenten kunnen de uitslag van een test naar zichzelf mailen.

medewerker klantenservice

AAN DE SLAG

Spreekt een van bovenstaande oplossingen je aan of ben je op zoek naar een andere oplossing? Neem gerust contact op en stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com. Er is veel mogelijk, tegen zeer concurrerende prijzen en we denken graag met je mee.

NEEM CONTACT OP