Testaccount

Wil je de testen van Jobpersonality zelf afnemen?

Met een testaccount kan je alle loopbaantesten van Jobpersonality in jouw huisstijl en reclamevrij afnemen. Je betaalt alleen een kleine vergoeding voor daadwerkelijk gebruik en zit nergens aan vast. Dus geen abonnementen of vaste kosten.

Vraag nu geheel vrijblijvend een zakelijk testaccount aan. Zodat je het gratis kunt uitproberen. Heb je al een account? Dan kan je hier inloggen.

Gratis account aanvragen

zakelijk account jobpersonality

1. Alle testen van Jobpersonality zelf afnemen

Je krijgt een account waarin alle loopbaantesten van Jobpersonality staan. Ook vind je hier de beroepenzoeker. Je selecteert een test die je wilt laten afnemen. Vervolgens kan je een kandidaat per e-mail, WhatsApp of op een andere wijze uitnodigen de test te maken.

2. Eigen huisstijl en zonder reclame

De vragenlijsten en rapportages zijn reclamevrij. Ook staan er in de rapportageteksten geen commerciële verwijzingen of links. De testen zijn voorzien van jouw logo en steunkleur, zoals je hieronder kan zien.

3. Gepersonaliseerde beroepenzoeker

In je account staat een link van een gepersonaliseerde beroepenzoeker. Ook deze is voorzien van je logo en huisstijlkleur. Deze beroepenzoeker kan door jouw kandidaten onbeperkt worden gebruikt.

4. Testresultaten zelf inzien en overhandigen

Wil je zelf de uitslag van een test ontvangen en deze aan jouw klant overhandigen? Dat kan. Een respondent krijgt dan na het maken van de test de mededeling dat de rapportage door jou wordt verstrekt. Maar je kunt er ook voor kiezen dat respondenten na het maken van een test direct de uitslag te zien krijgen.

5. Ontvang een bericht als een respondent een test heeft gemaakt

Je ontvangt als adviseur of organisatie een bericht als een respondent de test heeft gemaakt. Via dit bericht kun je dan de uitslag inzien en het rapport downloaden/printen. Uiteraard kan je in je account van alle afgenomen testen de rapportages inzien.

6. Print/download een gepersonaliseerd PDF van het rapport

De uitslag van elke test is voorzien van een button waarmee het resultaat als PDF kan worden gedownload of geprint. De PDF is voorzien van het logo van jouw organisatie. Ook is elke rapportage voorzien van de naam van de respondent

7. Gegevens van respondenten worden niet bewaard

Jobpersonality slaat de gegevens van respondenten niet op. Alleen jij als adviseur bepaalt wat er met een uitslag wordt gedaan. Als je de testen van Jobpersonality gebruikt, voldoen wij aan alle privacy eisen.

8. Je betaalt alleen per afgenomen test

De kosten voor een testaccount zijn gratis. Je betaalt alleen per afgenomen test. Als je een test afneemt, wordt de waarde van deze test in mindering gebracht op je testkrediet. Testkrediet kan je al bestellen vanaf 50 euro per keer. De testen kosten 10 euro per afname. De genoemde bedragen zijn inclusief btw. Op deze manier hoef je geen duur account aan te maken of licentiekosten te betalen. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik.

9. Gratis vermelding op Jobpersonality

Na een bestelling van testkrediet heb je recht op een linkvermelding in ons overzicht met loopbaanadviseurs. Deze pagina helpt onze bezoekers bij het vinden van de juiste loopbaanadviseur. En het is ook goed voor de online vindbaarheid van de loopbaanadviseurs die onze producten en diensten gebruiken.

Gratis account aanvragen

testimonial

Testimonials

“In verhouding tot veel andere Holland klonen een verademing om met deze aantrekkelijke vormgeving te werken”

“De Beroepenzoeker werkt simpel en krachtig”

“Ik ben een groot fan van de testen van Jobpersonality”

“Ik ben loopbaanadviseur en ik vind de beroepskeuzetest van Jobpersonality zeer treffend. Knap gedaan.”