Handige links

Alle relevante loopbaan links op een rij

Op Jobpersonality staan heel veel interessante links. Al deze links zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld als bronvermelding, voor het vinden van meer informatie, een opleiding of loopbaanadviseur. Hieronder staat waar je deze handige links kunt vinden.

Heb je interessante content die graag zou willen delen? Of wil je om een andere reden op Jobpersonality vermeld worden? Ga dan naar link aanmelden.

interessante loopbaan links

Opleidingen

Zoek je een leuke en veelgevraagde baan? Ben je toe aan een carrièreswitch? Dit zijn de opleidingen met grote kans op werk! Klik op een training voor meer informatie en vraag bijvoorbeeld een brochure aan. Met deze opleidingen vind je vrijwel zeker een betaalde baan.

 

Boeken

Loopbaanboeken hebben ten opzichte van online tools een paar grote voordelen. Ze hebben vaak een duidelijke structuur en ordening. Er zitten geen links of banners in die je afleiden en je kan erin schrijven of notities maken. De beste loopbaanboeken hebben we voor jou op een rijtje gezet.

 

Loopbaanadviseurs

Er zijn heel veel loopbaanadviseurs. Om je te helpen bij het maken van een keuze kan je dit handige overzicht gebruiken. De loopbaanadviseurs zijn geordend per provincie. Er zijn ook categorieën voor adviseurs uit Vlaanderen, de Nederlandse Antillen en voor adviseurs die alleen online loopbaanadvies geven.

 

Vacaturesites

Er zijn heel veel verschillende vacaturesites. Sommige sites bieden alleen eigen vacatures aan, sommige sites tonen ook de vacatures van andere vacaturesites en er zijn gespecialiseerde vacaturesites. Al deze sites worden, uiteraard met linkverwijzing, vermeld in het overzicht met de beste vacaturesites.

 

Persoonlijkheidstesten

Er zijn testen die je persoonlijkheid uitdrukken door middel van een kleur of code van 4 letters. We hebben de meest gebruikte en beste persoonlijkheidstesten op een rij gezet. Hier vind je veel verwijzingen naar achtergrondartikelen over de kwaliteit van de verschillende persoonlijkheidstesten en hun onderliggende theorieën.