Link aanmelden

Word gevonden door de bezoekers van Jobpersonality

Duizenden mensen per dag bezoeken de site van Jobpersonality. Op onze site verwijzen we op veel plekken naar relevante sites. Dat zijn over het algemeen sites die de bezoekers van Jobpersonality verder helpen. Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van meer informatie, vinden van vacatures, volgen van trainingen, voor loopbaanadvies of ter inspiratie. Denk je dat je een interessante link hebt die onze bezoekers kan helpen? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en word gevonden door de bezoekers van Jobpersonality.

link anmelden

Vermelding bij een beroep door middel van een werkervaringsquote

Op Jobpersonality staan meer dan 1300 beroepen. Bij elk beroep kan je zien of dit beroep bij je past en wat het werk inhoudt. Het is mogelijk om een beroep te voorzien van een werkervaringsquote. Iemand legt dan uit wat het werk zo leuk maakt met bijvoorbeeld een link naar de huidige werkgever of de recruiter waaraan deze persoon dit werk te danken heeft. Zie bijvoorbeeld het beroep van SEO-specialist onder het kopje ‘Wat is er leuk aan het werk van een SEO specialist?’

Kosten: 200 euro voor een permanente link

 

Vermelding bij een beroep met relevante trainingen en opleidingen

Bij elk beroep op Jobpersonality worden trainingen getoond waarmee je een relevant diploma haalt of vaardigheden leert die nodig zijn voor dit beroep. Bied je zelf trainingen aan die volgens jou bij een bepaald beroep moeten staan? Laat het ons weten. Je kan dan maximaal 3 tot 5 links per beroep kwijt met een algemene hyperlink. Zie bijvoorbeeld het beroep van makelaar met links naar NTI.

Kosten: 200 euro per beroep per jaar

 

Vermelding bij overzicht met loopbaanadviseurs

Jobpersonality wordt bezocht door mensen met loopbaanvragen. Sommige van deze bezoekers hebben niet genoeg aan de loopbaantesten en zijn op zoek naar coaching en adviseurs. Voor hen hebben we een overzichtspagina gemaakt met loopbaanadviseurs. Wil je hier ook op staan? Dat kan.

Kosten: 200 euro voor een permanente link en gratis met een testaccount

 

Vermelding bij overzicht met vacaturesites

Op Jobpersonality hebben we een overzicht gemaakt van de meest relevante vacaturesites. Zowel de algemene sites als gespecialiseerde vacaturesites staan op deze pagina. Moet jouw vacaturesite hier ook op staan? Dat kan.

Kosten: 250 euro voor een permanente link

 

Andere vermelding

Heb je een andere linkvermelding in gedachte? Laat het weten. Wij denken graag met je mee. Veel linkverwijzingen zijn mogelijk op plekken die heel natuurlijk zijn. Omdat er op Jobpersonality heel veel beroepen en achtergrondartikelen staan, is er meestal wel een logische plek te vinden. Waardoor een link van toegevoegde waarde is en relevant bezoek oplevert.

 

Ik wil een linkvermelding

Wil je een linkvermelding op Jobpersonality? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar info@jobpersonality.com.

Waar wil je een linkvermelding krijgen?:*
Je e-mailadres:*
Je naam:*
Naam website waarnaar je wilt verwijzen:

 

Voordelen van een linkvermelding op Jobpersonality

1. Relevant bezoek

Wij plaatsen alleen maar relevante links. Uiteraard in overleg. Dit betekent dat de link automatisch bezoekers zal opleveren die oprecht in jouw site geïnteresseerd zijn. Wat goed is voor een eventuele conversie.

2. Beter scoren in zoekmachines

Een linkverwijzing op Jobpersonality betekent automatisch dat jouw website beter gevonden zal worden in de zoekmachines. Dus naast extra bezoekers via Jobpersonality zal je ook beter gaan scoren in de zoekmachines omdat deze zien dat andere en serieuze sites, zoals Jobpersonality, naar je website linken. Uiteraard kijken we ook naar de omschrijving van de link, wat weer belangrijk is voor de termen waarop je gevonden wilt worden. Ben je internetmarketeer? Weet dan dat de link altijd een dofollow link is, op een pagina die Google kan indexeren.