Opleidingen met grote kans op werk

Laat je (om)scholen tot een kansrijk beroep

Zoek je een leuke en veelgevraagde baan? Ben je toe aan een carrièreswitch? Dit zijn de opleidingen die je aan een (nieuwe) baan helpen! Klik op een training voor meer informatie en vraag bijvoorbeeld een brochure aan. Weet je nog niet wat voor opleiding het beste bij je past? Doe dan eerst de gratis beroepskeuzetest om te ontdekken welke beroepen en bijbehorende opleidingen het beste bij je passen. De opleidingen worden aangeboden i.s.m. Springest.


Programmeer opleidingen

De vraag naar mensen die kunnen programmeren is momenteel erg groot en zal ook groot blijven. Tegenwoordig zijn er ook trainingen voor mensen die zich willen laten omscholen tot programmeur (inclusief baangarantie). Met de keuzehulp programeer opleidingen krijg je onder andere antwoorden op de volgende vragen. Hoe leer ik programmeren? Zijn er programmeeropleidingen voor beginners? Wat zijn de meest gevraagde programmeertalen?

> Keuzehulp Programmeer Opleidingen

Zorg & verpleging opleidingen

De vraag naar verpleegkundigen en andere zorgverleners zoals een verzorgende IG en een doktersassistent is erg groot en de voorspelling is dat de vraag naar personeel in de zorg alleen maar zal toenemen.

> Opleiding tot verpleegkundige (via Springest)

> Opleidingen tot Verzorgende IG (via Springest)

> Doktersassistent worden (via Springest)

Onderwijs opleidingen

Er is een groot tekort aan leraren. Vooral aan docenten in het voortgezet onderwijs. Dus diegene die zich laat omscholen tot een docent op een veelgevraagd vak als wiskunde of Engels kan zo aan de slag.

> Opleiding tot docent (via Springest)

> Opleiding tot docent wiskunde (via Springest)

 

Accountmanagent opleidingen

Robots en automatisering zullen er voor zorgen dat veel banen verdwijnen. Maar verkoop blijft voor een groot deel mensenwerk. Daarom zal er altijd vraag zijn naar accountmanagers en salesmanagers die een gunfactor hebben.

> Opleidingen tot accountmanager (via Springest)

> Opleidingen salesmanagement (via Springest)

 

Financiële opleidingen

Ondanks het feit dat robots en slimme algoritmes steeds meer financieel administratief werk overnemen is er momenteel nog een groot tekort aan controllers en accountants.

> Accountant opleidingen (via Springest)

> Controller opleidingen (via Springest)

 

Opleidingen maakindustrie

Ook vakmensen kunnen zo aan de slag. Werk je graag met je handen ben je handig en heb je gevoel voor techniek? Overweeg dan bijvoorbeeld om loodgieterlasser of installatiemonteur te worden.

> Opleiding tot loodgieter (via Springest)

> Opleiding tot lasser (via Springest)

> Opleiding installatietechniek (via Springest)

Data opleidingen

Data zijn overal en worden met nieuwe technieken steeds toegankelijker. Maar hoe interpreteer je en verwerk je al die data? Daar heb je data scientists en big data analisten voor nodig.

> Opleidingen op het gebied van Big Data (via Springest)

> Opleidingen tot data scientist (via Springest)

 

Gedrag en maatschappij opleidingen

Op het gebied van gedrag en maatschappij is er veel behoefte aan maatschappelijke dienstverleners die mensen helpen. Denk aan een WMO consulent of een schuldhulpverlener.

> Opleiding schuldhulpverlener (via Springest)

> WMO opleidingen en cursussen (via Springest)

 

Online marketing opleidingen

Het vermarkten en onder de aandacht brengen van online diensten en producten is een vak apart geworden. Er is een grote vraag naar online marketeers en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld zoekmachinemarketing.

> Opleidingen online marketing (via Springest)

> Opleidingen zoekmachinemarketing (via Springest)

 

Procestechniek opleidingen

Procestechniek is de techniek die wordt toegepast bij het produceren van goederen. Belangrijkste voorbeelden van veelgevraagde functies in de procestechniek zijn die van een operator en kwaliteitsmanager.

> Opleiding tot operator A (via Springest)

> Opleiding tot operator B (via Springest)

> Opleidingen kwaliteitsmanagement (via Springest)