Opleidingen met grote kans op werk

Laat je (om)scholen tot een kansrijk beroep

Zoek je een leuke en veelgevraagde baan? Ben je toe aan een carrièreswitch? Dit zijn de opleidingen die je aan een (nieuwe) baan helpen! Klik op een training voor meer informatie en vraag bijvoorbeeld een brochure aan. Weet je nog niet wat voor opleiding het beste bij je past? Doe dan eerst de gratis beroepskeuzetest om te ontdekken welke beroepen en bijbehorende opleidingen het beste bij je passen. De opleidingen worden aangeboden i.s.m. Springest.


Programmeer opleidingen

De vraag naar mensen die kunnen programmeren is momenteel erg groot en zal ook groot blijven. Tegenwoordig zijn er ook trainingen voor mensen die zich willen laten omscholen tot programmeur en worden er zelfs baangaranties gegeven.

Programmaren voor beginners + baangarantie  >

JAVA programmeur worden  >

Webdeveloper worden  >

Onderwijs opleidingen

Er is een groot tekort aan leraren. Vooral aan docenten in het voortgezet onderwijs. Dus diegene die zich laat omscholen tot een docent op een veelgevraagd vak als wiskunde of Engels kan zo aan de slag.

Opleiding tot docent Engels  >

Opleiding tot docent wiskunde  >

Accountmanagent opleidingen

Robots en automatisering zullen er voor zorgen dat veel banen verdwijnen. Maar verkoop blijft voor een groot deel mensenwerk. Daarom zal er altijd vraag zijn naar accountmanagers en salesmanagers die een gunfactor hebben.

Opleidingen tot accountmanager  >

Opleidingen salesmanagement  >

Financiële opleidingen

Ondanks het feit dat robots en slimme algoritmes steeds meer financieel administratief werk overnemen is er momenteel nog een groot tekort aan controllers en accounts.

Accountant opleidingen  >

Controller opleidingen  >

Opleidingen maakindustrie

Ook vakmensen kunnen zo aan de slag. Werk je graag met je handen ben je handig en heb je gevoel voor techniek? Overweeg dan bijvoorbeeld om loodgieter, lasser of installatiemonteur te worden.

Opleiding tot loodgieter  >

Opleiding tot lasser  >

Opleiding installatietechniek  >

Zorg & verpleging opleidingen

De vraag naar verpleegkundigen en andere zorgverleners zoals een verzorgende IG en een physician assistant is erg groot en de voorspelling is dat de vraag naar personeel in de zorg alleen maar zal toenemen.

Opleiding tot MBO verpleegkundige  >

Opleidingen tot Verzorgende IG  >

Physician Assistant worden  >

Data opleidingen

Data zijn overal en worden met nieuwe technieken steeds toegankelijker. Maar hoe interpreteer je en verwerk je al die data? Daar heb je data scientists en big data analisten voor nodig.

Opleidingen op het gebied van Big Data  >

Opleidingen tot data scientist  >

Gedrag en maatschappij opleidingen

Op het gebied van gedrag en maatschappij is er veel behoefte aan maatschappelijke dienstverleners die mensen helpen. Denk aan een WMO consulent of een schuldhulpverlener.

Opleiding schuldhulpverlener  >

Opleiding tot WMO consulent  >

Online marketing opleidingen

Het vermarkten en onder de aandacht brengen van online diensten en producten is een vak apart geworden. Er is een grote vraag naar online marketeers en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld zoekmachinemarketing.

Opleidingen online marketing  >

Opleiding zoekmachinemarketing  >

Procestechniek opleidingen

Procestechniek is de techniek die wordt toegepast bij het produceren van goederen. Belangrijkste voorbeelden van veelgevraagde functies in de procestechniek zijn die van een operator en kwaliteitsmanager.

Opleiding tot operator A  >

Opleiding tot operator B  >

Opleiding tot kwaliteitsmanager  >