Loopbaancoaches

Er zijn veel verschillende loopbaancoaches. Coaches voor aan het begin van je carrière, bij een studie- of beroepskeuze. Een coach kan je ook helpen bij een beroepskeuze op latere leeftijd. Zoals bij een vrijwillige carrièreswitch of als je noodgedwongen een nieuwe baan moet vinden. Maar er zijn ook coaches die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van ondernemers of die jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Hieronder staan coaches gerangschikt per loopbaanvraag. Voor elke loopbaanvraag is er wel een loopbaancoach te vinden. Wat voor loopbaancoach kies jij?

loopbaancoaches

Welke loopbaancoach past bij mij?

Coaches voor studiekeuze

Er zijn speciale coaches voor het maken van een studiekeuze. Bij StudiekeuzeMaken kan je online via een helder stappenplan en onder begeleiding van een studiekeuzecoach de juiste studiekeuze maken.

Coaches voor loopbaanadvies

Loopbaancoaches brengen vaak jouw persoonlijkheid, drijfveren en werkstijlen in kaart. Ze zorgen ervoor dat je gelukkiger bent in jouw werk. Of het nu om je bestaande baan gaat of een nieuwe baan. Zoals Mentaris in Rotterdam.

Coaches voor een nieuwe baan

Er zijn ook coaches die je aan een nieuwe baan helpen. Zoals de Kansacademie. Zij streven naar een samenleving waar iedereen kan meedoen. Via Kansacademie word je geselecteerd op basis van je interesses, ambities en talenten en niet op huidskleur, ras of geloof.

Het coachen voor een nieuwe baan gebeurt vaak als mensen moeten re-integreren. Fith is een landelijk bureau dat werkt met oud ondernemers en bestuurders die hun netwerk en werkervaring gebruiken om mensen te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Coaches voor ondernemers

Er zijn ook veel coaches die ondernemers aankomend ondernemers coachen. Deze coaches zijn vaak zelf ondernemer geweest. Zoals de coaches van De Nederlandse Ondernemers Academie

Coaches voor persoonlijke ontwikkeling

Maar er zijn ook coaches die zich alleen bezighouden met persoonlijke ontwikkeling. Hoe haal je het beste uit jezelf? De coaches van GITP zorgen ervoor dat medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Aanmelden als loopbaanadviseur

Ben je loopbaancoach of loopbaanadviseur en wil je op Jobpersonality een vermelding krijgen? Vraag dan geheel vrijblijvend een testaccount aan waarmee je testen van Jobpersonality kan afnemen. Zakelijke gebruikers krijgen een gratis vermelding op de veel bezochte pagina met loopbaanadviseurs.