Loopbaancoaches

Er zijn veel verschillende loopbaancoaches. Coaches voor aan het begin van je carrière, bij een studie- of beroepskeuze. Een coach kan je ook helpen bij een beroepskeuze op latere leeftijd. Zoals bij een vrijwillige carrièreswitch of als je noodgedwongen een nieuwe baan moet vinden. Maar er zijn ook coaches die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van ondernemers of die jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Hieronder staan coaches gerangschikt per loopbaanvraag. Voor elke loopbaanvraag is er wel een loopbaancoach te vinden. Welke loopbaancoach kies jij?

loopbaancoaches

Welke loopbaancoach past bij mij?

Coaches voor studiekeuze

StudiekeuzeMaken
Bij StudiekeuzeMaken kan je online via een helder stappenplan en onder begeleiding van een studiekeuzecoach de juiste studiekeuze maken.

 

Coaches voor loopbaanadvies

Heidi Jansen
Heidi Jansen is een ervaren loopbaanadviseur en onder andere auteur van het boek Werk en zingeving. Ze leidt ook loopbaanadviseurs op. Maar het liefst coacht mensen bij het vinden van werk dat bij hun past.

BuroDickenz
Dick Maat, loopbaanadviseur in de regio Noord-Brabant en Zeeland, is eigenaar van BuroDickenz. Dick begeleidt mensen in hun ontwikkeling en het bewust worden van hun talenten.

Mentaris
Mentaris Coaching, Training en Advies zit in de regio Rotterdam en brengt jouw persoonlijkheid, drijfveren en werkstijlen in kaart. Mentaris zorgt ervoor dat je gelukkiger bent in jouw werk. Of het nu om je bestaande baan gaat of een nieuwe baan.

 

Coaches voor een nieuwe baan

Kansacademie
De Kansacademie streeft naar een samenleving waar iedereen kan meedoen. Via Kansacademie word je geselecteerd op basis van je interesses, ambities en talenten en niet op huidskleur, ras of geloof.

Pappenheim
Pappenheim heeft jarenlange ervaring bij het helpen van werknemers die noodgedwongen moeten uitkijken naar een andere baan. Pappenheim is vooral actief in de regio Noord-Holland maar biedt ook online trajecten aan.

Fith
Fith is een landelijk bureau dat werkt met oud ondernemers en bestuurders die hun netwerk en werkervaring gebruiken om mensen te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

 

Coaches voor ondernemers

De Nederlandse Ondernemers Academie
Hoe maak ik mijn (nieuwe) onderneming succesvol? De coaches van De Nederlandse Ondernemers Academie helpen je bij het beantwoorden van deze vraag.

Op avontuur naar jezelf
Achter Op avontuur naar jezelf zit een oud ondernemer die aankomend ondernemers coacht bij het starten van hun eigen bedrijf.

 

Coaches voor persoonlijke ontwikkeling

GITP
GITP verzorgt niet alleen assessments maar helpt medewerkers ook het beste uit zichzelf te halen. Medewerkers kunnen met behulp van een coach zichzelf blijven ontwikkelen.

Aanmelden als loopbaancoach

Ben je loopbaancoach of biedt jouw organisatie loopbaan coaching aan en wil je op deze pagina en vermelding krijgen? Vraag dan geheel vrijblijvend een zakelijk account aan waarmee je testen van Jobpersonality kan afnemen. Zakelijke gebruikers krijgen hier een gratis vermelding.