Training Assertiviteit

Leer meer voor jezelf op te komen

Assertieve mensen zijn op een positieve manier zichtbaar en hebben zelfvertrouwen. Niet iedereen is in staat om altijd goed voor zichzelf op te komen. Sommige mensen vinden het moeilijk anderen te laten weten wat zij denken, voelen en willen. Maar tegelijkertijd doen ze zichzelf zo tekort. Gelukkig is assertief zijn een vaardigheid die je kan leren. Na een online training assertiviteit leer je, met respect voor anderen, grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.

Wil je dat ook? Volg dan een van onderstaande goed aangeschreven assertiviteitstrainingen.


Online training: Assertiviteit

Wil je zelfstandig en alleen een online training volgen? Dat kan bij New Heroes. Voor een klein bedrag per maand kan je onbeperkt online trainingen volgen. Waaronder een training assertiviteit waarmee leert op te komen voor jezelf zonder anderen nodeloos te kwetsen.

Meer informatie

Assertiviteitstraining

Ruimte innemen en doen wat je nodig acht, de ander vertellen waar het op staat, 'nee'-zeggen, krijgen wat je wilt. Gelukkig kun je dit leren met deze succesvolle assertiviteitstraining.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Assertief Optreden en Communiceren

De training “Assertief Optreden en Communiceren” is bestemd voor eenieder die op een zelfverzekerde manier zijn mening en ideeën wil uiten. Met vele startdata en wordt door het hele land gegeven.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Assertiviteit

Wil je liever sterker, zelfbewuster en weerbaarder zijn ten opzichte van anderen? Dan is deze training een uitstekende investering en een waardevolle bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling!

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Andere soft skill trainingen

Assertiviteit is een eigenschap waar je privé en in het werk veel plezier van kunt hebben. Assertiviteit wordt daarom ook wel een soft skill genoemd. Soft skills zijn vakoverschrijdende vaardigheden. Hard skills zijn vaak meer technische of beroep specifieke vaardigheden. Zoals profgrammeren, lassen of boekhouden. Bij soft skills kun je denken aan vaardigheden als stressbestendigheid, beïnvloeden, samenwerken en timemanagement. Veel van deze soft skills kun je je eigen maken met behulp van laagdrempelige online trainingen. Ben je benieuwd welke soft skills jij (nog meer) zou willen leren? Ga dan naar het overzicht met veelgevraagde soft skill strainingen.

SOFT SKILL TRAININGEN