Faalangst training

Leer de kunst van het falen

Falen is slecht. Althans dat denken veel mensen. Daardoor zien ze vaak de spreekwoordelijke beren op de weg. Maar falen kan ook het begin zijn van iets moois. Leer dat mislukken zelfs een voorwaarde voor succes kan zijn. Faalangst is iets dat je kunt overwinnen en dat je op een positieve manier kunt inzetten. Na een training zet je een eerste stap in het overwinnen van je faalangst.

Wil jij dat ook? Volg dan een van onderstaande goed aangeschreven trainingen waarmee je je faalangst overwint.


Workshop De kunst van het falen (Persoonlijke effectiviteit)

In deze workshop van één dag zet jij de eerste stap in het overwinnen van je faalangst. De expert helpt je uit je comfortzone te komen en tot actie over te gaan. Laat je niet langer belemmeren. Zie falen als een kans om te groeien.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Online cursus Faalangst

Faalangst is een algemeen verschijnsel en lastig om mee om te gaan. Deze online training zet op een deskundige en nuchtere manier de belangrijkste dingen op een rij die je moet weten over faalangst.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Cursus controle loslaten: leren loslaten zonder angst

Word je af en toe moe van je eigen controledwang en zou je willen dat je meer kon loslaten? Volg dan nu de cursus loslaten zodat je meer kan ontspannen en minder van jezelf moet.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Online cursus: De kunst van het falen

Wil je zelfstandig en alleen een online training volgen? Dat kan ook. Bij New Heroes kun je voor maar €9,95 per maand en geheel vrijblijvend leren van je faalangst af te komen. Ontdek de kunst van het falen. 

Meer informatie

Andere soft skill trainingen

Om kunnen gaan met faalangst is een eigenschap waar je privé en in het werk veel plezier van kunt hebben. Dit wordt daarom ook wel een soft skill genoemd. Soft skills zijn vakoverschrijdende vaardigheden. Hard skills zijn vaak meer technische of beroep specifieke vaardigheden. Zoals profgrammeren, lassen of boekhouden. Bij soft skills kun je denken aan vaardigheden als stressbestendigheid, beïnvloeden, samenwerken en timemanagement. Veel van deze soft skills kun je je eigen maken met behulp van laagdrempelige online trainingen. Ben je benieuwd welke soft skills jij (nog meer) zou willen volgen? Ga dan naar het overzicht met veelgevraagde soft skill strainingen.

SOFT SKILL TRAININGEN