Training klantvriendelijkheid

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid kun je leren!

Klantgerichtheid wordt steeds belangrijker. Het internet en sociale media zorgen ervoor dat ontevreden klanten je reputatie kunnen schaden. Hoe ga je hier als medewerker of organisatie mee om? Wat zijn de belangrijkste do’s en don’ts voor klantvriendelijkheid? Hoe word ik klantgerichter?

Wil jij ook dat je een hoge score hebt voor klantvriendelijkheid? Volg dan een van onderstaande klantgerichtheid trainingen.


Klantgerichtheid

Wat is klantgericht gedrag en wat bereik je ermee? Bij New Heroes kun je voor een klein bedrag per maand onbeperkt trainingen volgen. In deze onlinetraining krijg je meer inzicht in de manier waarop je overkomt op de klant en leer je jezelf sterker neer te zetten. Na deze training is klantgerichtheid jouw tweede natuur.

Meer informatie

Online cursus klantvriendelijkheid - Service

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid kun je leren! En het leuke is, het geeft je meer zelfvertrouwen. Ideaal als je binnenkort start met een nieuwe baan of als je je kennis wilt opfrissen.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Online Training: Klantgerichtheid

Hoe gebruik ik mijn kennis om in te spelen op de wensen van klanten? In deze adaptieve online competentie training, leer je om je proactief op te stellen naar klanten. En hen net dat beetje meer service te bieden dan de concurrent.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Training Efficiënt en Klantvriendelijk Telefoneren

Het gebruik van de telefoon lijkt gemakkelijk. De praktijk leert helaas anders. In deze onlinecursus leer je een aantal vaardigheden voor het gebruik van de telefoon waarmee je op een juiste en efficiënte manier op verschillende situaties in kan spelen.

Meer informatie | Gratis brochure aanvragen

Andere soft skill trainingen

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn eigenschappen die in veel verschillende beroepen gevraagd worden. Of je nu monteur bent of in een winkel werkt. Ze worden daarom ook wel soft skills genoemd. Soft skills zijn vakoverschrijdende vaardigheden. Hard skills zijn vaak meer technische of beroep specifieke vaardigheden. Zoals profgrammeren, lassen of boekhouden. Bij soft skills kun je denken aan vaardigheden als stressbestendigheid, beïnvloeden, samenwerken en timemanagement. Veel van deze soft skills kun je je eigen maken met behulp van laagdrempelige onlinetrainingen. Ben je benieuwd welke soft skills jij (nog meer) zou willen volgen? Ga dan naar het overzicht met veelgevraagde soft skills trainingen.

SOFT SKILL TRAININGEN