Medewerker verhuur worden
 

Medewerker verhuur worden

Medewerker verhuur worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
97%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
5
 

Wat doet een medewerker verhuur?

Als verhuurmedewerker bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit het uitgeven, innemen, controleren en onderhouden van verhuurd materieel. Dat kan van alles zijn. Van machines en materialen voor de bouw tot en met voertuigen als auto’s en vrachtwagens. Maar denk ook aan de verhuur van vastgoed. Als medewerker verhuur beschik je over commerciële vaardigheden en ben je in staat een verhuuraanvraag om te zetten in een verhuuropdracht. Hiervoor weet je de juiste vragen te stellen en de juiste verhuuroplossing aan te bieden. Je bent communicatief sterk en legt gemakkelijk contact. Daarnaast dien je bijkomende administratieve afhandelingen te verrichten. Bij ontvangst of oplevering controleer je de status van goederen en producten. Indien mogelijk los je technische problemen zelf of op. Afhankelijk van de te verhuren producten bezorg en haal je de verhuurde producten of goederen op bij klanten.

Naar opleidingen en vacatures

Kenmerken medewerker verhuur

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van medewerker verhuur. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is medewerker verhuur misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Conventioneel

 • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
 • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
 • werk waarin je risico’s vermijdt

Ondernemend

 • werkzaamheden initiëren en opstarten
 • mensen aansturen en leiden
 • verantwoordelijkheid nemen en dragen
 • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt

 

Toekomst beroep medewerker verhuur

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een medewerker verhuur bedraagt 97%. Dat betekent dat de kans zeer groot is dat de taken en werkzaamheden van een medewerker verhuur binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen medewerker verhuur

Medewerker verhuur worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor medewerker verhuur.

Vacatures en salarissen medewerker verhuur

Het gemiddeld jaarsalaris van een medewerker verhuur bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures.


Is medewerker verhuur niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Vergelijkbare beroepen met kans op werk

Hieronder staan 5 beroepen die ook hoog scoren op de kenmerken ondernemend & conventioneel. Daarnaast zijn het beroepen waarin over het algemeen voldoende werk is te vinden.

 1. Projectmanager
 2. Accountant
 3. Recruiter
 4. Commercieel medewerker
 5. Vertegenwoordiger

Wil je weten of deze beroepen bij je passen? Doe dan de gratis beroepentest.