Verzorgende thuiszorg worden
 

Verzorgende thuiszorg worden

Verzorgende thuiszorg worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
39%
gemiddeld jaarsalaris
€ 32.602,-
vacatures
478
 

Wat doet een verzorgende thuiszorg?

Als verzorgende thuiszorg verleen je, vaak samen met een klein team, zorg achter de voordeur bij cliënten. Je ondersteunt ouderen en chronisch zieken in hun eigen omgeving bij hun dagelijkse verzorging en verpleging. Zoals het vervangen van verbanden en verzorgen van wonden, verzorgen van lokaal aan te brengen medicatie voor ouderen, mensen die herstellen van ziekte of gehandicapten. Je monitort veranderingen in de gezondheidssituatie en kan eventueel ook persoonlijke zorg verlenen. Zoals hulp bij wassen, kleden en persoonlijke verzorging van de patiënt.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken verzorgende thuiszorg

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van verzorgende thuiszorg. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is verzorgende thuiszorg misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Sociaal Realistisch

Toekomst beroep verzorgende thuiszorg

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een verzorgende thuiszorg bedraagt 39%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een verzorgende thuiszorg binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen verzorgende thuiszorg

Verzorgende thuiszorg worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor verzorgende thuiszorg.

Vacatures en salarissen verzorgende thuiszorg

Het gemiddeld jaarsalaris van een verzorgende thuiszorg bedraagt € 32.602,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is verzorgende thuiszorg niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken verzorgende thuiszorg

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Sociaal

  • mensen helpen en verzorgen
  • met mensen samenwerken
  • mensen lesgeven en iets bijbrengen
  • servicegericht en dienstverlenend werk

Realistisch

  • fysiek werk
  • werk waarbij je vuil kan worden
  • machines of apparatuur bedienen
  • in de natuur en/of met dieren werken
  • buiten zijn
  • voertuigen besturen


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) verzorgende thuiszorg maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een verzorgende thuiszorg CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!