Medewerker hypotheken worden
 

Medewerker hypotheken worden

Medewerker hypotheken worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
92%
gemiddeld jaarsalaris
€ 27.204,-
vacatures
97
 

Wat doet een medewerker hypotheken?

Als medewerker hypotheken kun je op verschillende manieren helpen bij het aanvragen en hebben van een hypotheek. Voordat een hypotheek aanvraag daadwerkelijk beoordeeld kan worden dienen er verschillende administratieve handelingen te worden gedaan. Zoals de achtergrond van aanvragers onderzoeken en referenties controleren. Papieren klaarmaken voor de aanvraag, rapporten en documenten doorsturen naar de taxatieafdeling. Aanvraagpapieren controleren op volledigheid en transacties afronden voor leners en verkopers bij de goedkeuring van een lening. Maar als medewerker hypotheken kun je ook bestaande en nieuwe klanten helpen. Bijvoorbeeld door het telefonisch beantwoorden van vragen en  informatie geven over bijvoorbeeld het extra aflossen van een hypotheek of de mogelijkheden bespreken voor het aanvragen van een (nieuwe) hypotheek.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken medewerker hypotheken

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van medewerker hypotheken. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is medewerker hypotheken misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Conventioneel Ondernemend

Toekomst beroep medewerker hypotheken

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een medewerker hypotheken bedraagt 92%. Dat betekent dat de kans groot is dat de taken en werkzaamheden van een medewerker hypotheken binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen medewerker hypotheken

Medewerker hypotheken worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor medewerker hypotheken.

Vacatures en salarissen medewerker hypotheken

Het gemiddeld jaarsalaris van een medewerker hypotheken bedraagt € 27.204,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is medewerker hypotheken niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken medewerker hypotheken

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt

Ondernemend

  • werkzaamheden initiëren en opstarten
  • mensen aansturen en leiden
  • verantwoordelijkheid nemen en dragen
  • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) medewerker hypotheken maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een medewerker hypotheken CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!