Manager geothermische energieproductie worden
 

Manager geothermische energieproductie worden

Manager geothermische energieproductie worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
3%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
1
 

Wat doet een manager geothermische energieproductie?

Een manager geothermische energie is verantwoordelijk voor de activiteiten in energiecentrales of individuele installaties die nodig zijn om geothermische energie op te wekken. Geothermische energie is energie opgewekt uit aardwarmte. Denk in het buitenland aan energieopwekking bij warmwaterbronnen. Maar in Nederland en West-Europa wordt geothermische energie steeds vaker opgewekt met behulp van warmtepompen waarbij koud water op grote dieptes wordt opgewarmd en eenmaal verwarmd wordt hergebruikt. Een manager geothermische energie stuurt dan ook voornamelijk de werkzaamheden aan m.b.t. het installeren, testen en onderhouden van particuliere en commerciële geothermische warmtepompen. Deze uitvoerende werkzaamheden aan geothermische installaties als warmtepompen worden ook vaak uitgevoerd door een monteur koudetechniek of koelmonteur. De meeste managers zijn vaak ook zelf monteur geweest of voeren nog steeds taken zelf uit en heten dan bijvoorbeeld eerste monteur of chefmonteur.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken manager geothermische energieproductie

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van manager geothermische energieproductie. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is manager geothermische energieproductie misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Ondernemend Conventioneel

Toekomst beroep manager geothermische energieproductie

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een manager geothermische energieproductie bedraagt 3%. Dat betekent dat de kans zeer klein is dat de taken en werkzaamheden van een manager geothermische energieproductie binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen manager geothermische energieproductie

Manager geothermische energieproductie worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor manager geothermische energieproductie.

Vacatures en salarissen manager geothermische energieproductie

Het gemiddeld jaarsalaris van een manager geothermische energieproductie bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures.


Is manager geothermische energieproductie niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken manager geothermische energieproductie

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Ondernemend

  • werkzaamheden initiëren en opstarten
  • mensen aansturen en leiden
  • verantwoordelijkheid nemen en dragen
  • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) manager geothermische energieproductie maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een manager geothermische energieproductie CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!