Promotiemedewerker worden
 

Promotiemedewerker worden

Promotiemedewerker worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
94%
gemiddeld jaarsalaris
€ 22.666,-
vacatures
249
 

Wat doet een promotiemedewerker?

Wil jij promotiemedewerker worden? Hieronder zie je welke opleidingen je voor dit beroep kunt volgen en welke vacatures er zijn voor promotiemedewerkers. Maar wat doet een promotiemedewerker eigenlijk? Werken als promotiemedewerker betekent dat je namens een bedrijf bepaalde producten of diensten promoot. Denk aan het laten proeven van eten of een drank in een supermarkt of op straat, het onder de aandacht brengen van kranten en tijdschriften, het proberen te verkopen van abonnementen van energieleveranciers tot het werven en inzamelen van geld voor een goed doel. Bij promotiewerk is het van belang dat je makkelijk op mensen af stap, representatief bent en je verantwoordelijk gedraagt. In je houding, voorkomen en gedrag vertegenwoordig je namelijk een bedrijf of organisatie.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken promotiemedewerker

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van promotiemedewerker. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is promotiemedewerker misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Ondernemend Conventioneel

Toekomst beroep promotiemedewerker

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een promotiemedewerker bedraagt 94%. Dat betekent dat de kans groot is dat de taken en werkzaamheden van een promotiemedewerker binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen promotiemedewerker

Promotiemedewerker worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor promotiemedewerker.

Vacatures en salarissen promotiemedewerker

Het gemiddeld jaarsalaris van een promotiemedewerker bedraagt € 22.666,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is promotiemedewerker niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken promotiemedewerker

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Ondernemend

  • werkzaamheden initiëren en opstarten
  • mensen aansturen en leiden
  • verantwoordelijkheid nemen en dragen
  • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) promotiemedewerker maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een promotiemedewerker CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!