Transportmedewerker worden
 

Transportmedewerker worden

Transportmedewerker worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
95%
gemiddeld jaarsalaris
€ 28.800,-
vacatures
20
 

Wat doet een transportmedewerker?

Als transportmedewerker zal je je bezighouden met het transporteren van goederen. Dat kunnen zowel fysieke als administratieve werkzaamheden zijn. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden. Laden- en lossen van vrachtwagens. Het administratief verwerken van pakbonnen,  transportdocumenten en andere documenten. Aanspreekpunt vormen van leveranciers of afnemers. Werken met een voorraadbeheersysteem. Er voor zorgen dat goederen in een magazijn op de juiste locatie komen. Werken met een heftruck. Voor dit soort functies dien je vaak over een middelbare opleiding op het gebied van logistiek en transport te beschikken. Soms dien je ook een andere taal te kunnen spreken of schrijven. Vanwege contacten met klanten in het buitenland. Waar werk je? Dat kan een distributiebedrijf zijn maar ook een leverancier van bepaalde goederen.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken transportmedewerker

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van transportmedewerker. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is transportmedewerker misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Realistisch Conventioneel

Toekomst beroep transportmedewerker

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een transportmedewerker bedraagt 95%. Dat betekent dat de kans groot is dat de taken en werkzaamheden van een transportmedewerker binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen transportmedewerker

Transportmedewerker worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor transportmedewerker.

Vacatures en salarissen transportmedewerker

Het gemiddeld jaarsalaris van een transportmedewerker bedraagt € 28.800,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is transportmedewerker niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken transportmedewerker

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Realistisch

  • fysiek werk
  • werk waarbij je vuil kan worden
  • machines of apparatuur bedienen
  • in de natuur en/of met dieren werken
  • buiten zijn
  • voertuigen besturen

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) transportmedewerker maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een transportmedewerker CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!