Zaakwaarnemer voor artiesten en atleten worden
 

Zaakwaarnemer voor artiesten en atleten worden

Zaakwaarnemer voor artiesten en atleten worden
opleidingsniveau
hbo
kans op robotisering
24%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
12
 

Wat doet een zaakwaarnemer voor artiesten en atleten?

Een zaakwaarnemer vertegenwoordigt en promoot artiesten, uitvoerend kunstenaars en atleten bij besprekingen met huidige of potentiële werkgevers. Zaakwaarnemers kunnen eventueel contractonderhandelingen voeren of andere zakelijke kwesties voor hun klanten afhandelen. Als zaakwaarnemer vertegenwoordig je dus de belangen van anderen. Een goede zaakwaarnemer is  ondernemend en sociaal tegelijkertijd. In andere sectoren, zoals de zorg, wordt ook wel eens de term zaakwaarnemer gebruikt. Voor functies waarin je de belangen van bijvoorbeeld een patiënt vertegenwoordigt.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken zaakwaarnemer voor artiesten en atleten

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van zaakwaarnemer voor artiesten en atleten. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is zaakwaarnemer voor artiesten en atleten misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Ondernemend Sociaal

Toekomst beroep zaakwaarnemer voor artiesten en atleten

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een zaakwaarnemer voor artiesten en atleten bedraagt 24%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een zaakwaarnemer voor artiesten en atleten binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen zaakwaarnemer voor artiesten en atleten

Zaakwaarnemer voor artiesten en atleten worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor zaakwaarnemer voor artiesten en atleten.

Vacatures en salarissen zaakwaarnemer voor artiesten en atleten

Het gemiddeld jaarsalaris van een zaakwaarnemer voor artiesten en atleten bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures.


Is zaakwaarnemer voor artiesten en atleten niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken zaakwaarnemer voor artiesten en atleten

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Ondernemend

  • werkzaamheden initiëren en opstarten
  • mensen aansturen en leiden
  • verantwoordelijkheid nemen en dragen
  • in het bedrijfsleven: werk waarbij je financiële risico’s loopt

Sociaal

  • mensen helpen en verzorgen
  • met mensen samenwerken
  • mensen lesgeven en iets bijbrengen
  • servicegericht en dienstverlenend werk


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) zaakwaarnemer voor artiesten en atleten maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een zaakwaarnemer voor artiesten en atleten CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!