Medewerker akkerbouwbedrijf worden
 

Medewerker akkerbouwbedrijf worden

Medewerker akkerbouwbedrijf worden
opleidingsniveau
geen
kans op robotisering
75%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
4
 

Wat doet een medewerker akkerbouwbedrijf?

Als medewerker van een akkerbouwbedrijf bestaan je werkzaamheden uit het handmatig planten, telen en oogsten van groenten, fruit, noten en veldgewassen. Handgereedschap gebruiken, zoals spades, troffels, schoffels, stampers, snoeizagen, scharen en messen. Taken kunnen ook bestaan uit het omspitten en bemesten van de grond. Gewassen verplaatsen, wieden, uitdunnen of snoeien. Pesticiden gebruiken. Geoogste producten schoonmaken, inpakken en inladen. Kan eventueel ook hekken maken, hekken en gebouwen repareren of helpen bij het bewateren. Voor dit beroep zijn er diverse benamingen. Zoals medewerker groenteteelt en landbouw, fruitplukker, medewerker gewassen en landbouw, agrarisch medewerker, dagloner gewassen, agrarisch medewerker buitenteelt, oogst medewerker.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken medewerker akkerbouwbedrijf

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van medewerker akkerbouwbedrijf. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is medewerker akkerbouwbedrijf misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Realistisch Conventioneel

Toekomst beroep medewerker akkerbouwbedrijf

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een medewerker akkerbouwbedrijf bedraagt 75%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een medewerker akkerbouwbedrijf binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen medewerker akkerbouwbedrijf

Medewerker akkerbouwbedrijf worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor medewerker akkerbouwbedrijf.

Vacatures en salarissen medewerker akkerbouwbedrijf

Het gemiddeld jaarsalaris van een medewerker akkerbouwbedrijf bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures.


Is medewerker akkerbouwbedrijf niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken medewerker akkerbouwbedrijf

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Realistisch

  • fysiek werk
  • werk waarbij je vuil kan worden
  • machines of apparatuur bedienen
  • in de natuur en/of met dieren werken
  • buiten zijn
  • voertuigen besturen

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) medewerker akkerbouwbedrijf maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een medewerker akkerbouwbedrijf CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!