Medewerker fastservice worden
 

Medewerker fastservice worden

Medewerker fastservice worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
81%
gemiddeld jaarsalaris
€ 21.963,-
vacatures
201
 

Wat doet een medewerker fastservice?

Als medewerker in de fastservicesector houd je je bezig met het verkopen en bereiden van voorbewerkte producten. Denk aan fastfood restaurants langs snelwegen of winkelcentra. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en klaarmaken van gerechten met eenvoudige handelingen. Zoals het frituren van friet en vleeswaren, bakken van hamburgers, garneren van salades, klaarmaken van ijsjes en inschenken van koude en warme dranken. Hierbij wordt vaak apparatuur gebruikt voor grote hoeveelheden. Als medewerker fastservice moet je ook vaak schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Je kunt ook werken als verkoopmedewerker en bestellingen van klanten aannemen. Dit beroep wordt ook wel eens keukenmedewerker genoemd.

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken medewerker fastservice

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van medewerker fastservice. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is medewerker fastservice misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Realistisch Conventioneel

Toekomst beroep medewerker fastservice

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een medewerker fastservice bedraagt 81%. Dat betekent dat de kans bovengemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een medewerker fastservice binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen medewerker fastservice

Medewerker fastservice worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor medewerker fastservice.

Vacatures en salarissen medewerker fastservice

Het gemiddeld jaarsalaris van een medewerker fastservice bedraagt € 21.963,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is medewerker fastservice niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken medewerker fastservice

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Realistisch

  • fysiek werk
  • werk waarbij je vuil kan worden
  • machines of apparatuur bedienen
  • in de natuur en/of met dieren werken
  • buiten zijn
  • voertuigen besturen

Conventioneel

  • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
  • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
  • werk waarin je risico’s vermijdt


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) medewerker fastservice maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een medewerker fastservice CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!