Re-integratiecoach worden
 

Re-integratiecoach worden

Re-integratiecoach worden
opleidingsniveau
wo
kans op robotisering
1%
gemiddeld jaarsalaris
€ 26.808,-
vacatures
4
 

Wat doet een re-integratiecoach?

Als re-integratiecoach of re-integratieadviseur help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met als doel hun onafhankelijkheid en werkperspectief te maximaliseren. Denk aan mensen met persoonlijke, sociale en beroepskeuze gerelateerde problemen als gevolg van aangeboren aandoeningen, ziekte, ongelukken of dagelijkse stress. Als re-integratiecoach evalueer je de behoefte van een klant ontwikkel je een re-integratieprogramma waarbij je verschillende instrumenten kunt inzetten. Zoals een beroepskeuzetraject, sollicitatietraining, cursussen en opleidingen, een omscholingstraject, werkervaringsplekken en stages. Veel re-integratiecoaches zetten ook actief hun netwerk in om klanten aan een baan of stage te helpen. 

Naar opleidingen en vacatures Naar CV maken

Persoonlijkheidskenmerken re-integratiecoach

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van re-integratiecoach. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is re-integratiecoach misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Sociaal Intellectueel

Toekomst beroep re-integratiecoach

De kans op robotisering van de werkzaamheden van een re-integratiecoach bedraagt 1%. Dat betekent dat de kans zeer klein is dat de taken en werkzaamheden van een re-integratiecoach binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

Opleidingen en cursussen re-integratiecoach

Re-integratiecoach worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor re-integratiecoach.

Vacatures en salarissen re-integratiecoach

Het gemiddeld jaarsalaris van een re-integratiecoach bedraagt € 26.808,-. Bekijk hieronder de vacatures.


Is re-integratiecoach niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1200 veelvoorkomende beroepen!

Persoonlijkheidskenmerken re-integratiecoach

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Sociaal

  • mensen helpen en verzorgen
  • met mensen samenwerken
  • mensen lesgeven en iets bijbrengen
  • servicegericht en dienstverlenend werk

Intellectueel

  • dingen grondig bestuderen
  • problemen oplossen door middel van analyse
  • specialistisch werk
  • blijvend leren en kennis vergaren
  • wetenschappelijk onderzoek


Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen!

Gratis beroepentest
CV.nl

Curriculum Vitae (CV) re-integratiecoach maken?

Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot?
Via CV.nl kun je nu een re-integratiecoach CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik!