Graffiti verwijderaar worden
 

Graffiti verwijderaar worden

Graffiti verwijderaar worden
opleidingsniveau
mbo
kans op robotisering
66%
gemiddeld jaarsalaris
onbekend
vacatures
8
 

Wat doet een graffiti verwijderaar?

Een graffiti verwijderaar is een gespecialiseerd schoonmaker die apparatuur bedient om graffiti en ongewenste afbeeldingen en verf van muren, gebouwen en objecten te verwijderen. Heeft kennis van chemicaliën en hoe deze in te zetten. Vaak wordt voor het verwijderen van graffiti een gevelreiniger ingeschakeld. Sommige glazenwassers en gevelreinigers hebben als nevenactiviteit het verwijderen van graffiti.

Naar opleidingen en vacatures

Past het beroep van graffiti verwijderaar bij mij?

Hieronder staan de persoonlijkheidskenmerken die passen bij het beroep van graffiti verwijderaar. Bezit jij dezelfde persoonlijkheid? Dan is graffiti verwijderaar misschien wel iets voor jou. Weet je niet goed welke persoonlijkheidskenmerken je hebt? Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest

Klik op een kenmerk voor meer uitleg

Realistisch

 • fysiek werk
 • werk waarbij je vuil kan worden
 • machines of apparatuur bedienen
 • in de natuur en/of met dieren werken
 • buiten zijn
 • voertuigen besturen

Conventioneel

 • werk waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes bent
 • werk waarbij anderen er op kunnen vertrouwen dat je volgens afspraak, zoals overeengekomen werkt
 • werk waarin je risico’s vermijdt

 

Hoe groot is de kans dat het beroep van graffiti verwijderaar verdwijnt?

Als gevolg van robotisering verdwijnen er steeds meer beroepen. De kans op robotisering van de werkzaamheden van een graffiti verwijderaar bedraagt 66%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een graffiti verwijderaar binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.

 

Wat verdient een graffiti verwijderaar?

Het gemiddeld aangeboden jaarsalaris in vacatures is op dit moment onbekend. In vacatures staan vaak startsalarissen waardoor het aangeboden salaris vaak lager is dan het gemiddeld jaarsalaris. Een graffiti verwijderaar met 10 jaar werkervaring verdient uiteraard meer dan een startend graffiti verwijderaar. Bij de meeste vacatures worden in Nederland geen salarissen genoemd. Dus bij beroepen met weinig vacatures (minder dan 100) kunnen de salarisgegevens onrealistisch hoog of laag zijn. Omdat er dan een gemiddeld jaarsalaris wordt berekend op basis van slechts een paar vacatures waarin wordt vermeld hoeveel je kunt verdienen.

Opleidingen en cursussen graffiti verwijderaar

Graffiti verwijderaar worden? Je competenties vergroten? Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor graffiti verwijderaar.

Vacatures graffiti verwijderaar

Wil je solliciteren en ergens gaan werken als graffiti verwijderaar? Bekijk hieronder de vacatures.


Is graffiti verwijderaar niet het juiste beroep voor jou? Onze beroepenzoeker bevat meer dan 1300 veelvoorkomende beroepen!

Vergelijkbare beroepen met kans op werk

Hieronder staan 5 beroepen die ook hoog scoren op de kenmerken realistisch & conventioneel. Daarnaast zijn het beroepen waarin over het algemeen voldoende werk is te vinden.

 1. Hovenier
 2. Planner
 3. Schilder
 4. Loodgieter
 5. Vrachtwagenchauffeur

Wil je weten welke persoonlijkheidskenmerken en beroepen bij jou passen? Doe dan de beroepentest.